Percheziții la Neamț. 1,5 kg de cannabis, confiscate de polițiști

Droguri, cannabis. Foto arhivă: IPJ Brașov
Droguri, cannabis. Foto arhivă: IPJ Brașov

1,5 kg de cannabis au fost ridicate în urma a 2 percheziții, efectuate de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Neamț.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Neamț, au organizat două percheziții pe raza municipiului Piatra Neamț și a comunei Negrești.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, aproximativ 1,5 kg. de substanță vegetală cu aspect de cannabis, provenită dintr-o cultură outdoor. Pe lângă droguri, au fost ridicate și semințe de cannabis și 25 de recipiente cu semințe de cannabis.

Arestat preventiv pentru 30 de zile

Un bărbat de 48 de ani, din Negrești, a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Neamț, în vederea continuării cercetărilor.

Față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore și ulterior, a arestării preventive pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de art. 2 alin. 1 și art. 4 alin 1 din Legea 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel