Percheziții de amploare în Buzău, Ilfov și București, într-un dosar de trafic de droguri de mare risc / Video

26 de percheziții au fost efectuate în Buzău, Ilfov și București, într-un dosar de trafic de droguri de mare risc. 

În această dimineață, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Buzău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Buzău, au efectuat 26 de percheziții domiciliare, în Buzău, Ilfov și București, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc și constituire a unui grup infracțional organizat, anunță IGPR într-un comunicat.

15 persoane s-ar fi aprovizionat cu droguri din București și le-ar fi vândut în Buzău 

Din 2020 și până în prezent, 15 persoane cu vârste cuprinse între 23 și 38 de ani, s-ar fi constituit într-o grupare infracțională și s-ar fi aprovizionat cu droguri de mare risc din București, pe care le-ar fi vândut în Buzău, au arătat cercetările. 

În urma perchezițiilor, au fost descoperite 120 de grame de substanţă  pulverulentă, susceptibilă a avea efecte psihoactive, mai multe dispozitive utilizate pentru porționarea și cântărirea substanţelor, 18.250 de euro, 47.750 de lei, 4.000 de franci elvețieni și două arme cu muniţia aferentă, ce vor fi supuse expertizării în vederea stabilirii legalității deținerii acestora, precizează IGPR.

Persoanele depistate, la audieri 

Persoanele depistate vor fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- B.T. Buzău pentru audieri, în baza mandatelor de aducere, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc și constituire a unui grup infracțional organizat.

'Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La activități au participat și polițiști ai brigăzilor de combatere a criminalității organizate Ploieşti și București, polițiști ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița și din cadrul Inspectoratului de Poliție Judeţean Buzău.

La acțiune au participat jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzău, Grupării Mobile de Jandarmi Ploiești şi Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.', încheie IGPR. 

Alți doi bărbați au fost arestați la Craiova, după o acțiune de prindere în flagrant delict

Doi bărbați au fost arestați preventiv după o acțiune de prindere în flagrant delict, în Craiova. De asemenea, patru percheziții și un control asupra unui autoturism au fost efectuate în Slatina, județul Olt, într-un alt dosar de trafic de droguri.

La data de 28 iulie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Craiova, au efectuat o acţiune pe linie antidrog, în Craiova şi în Slatina, judeţul Olt, anunța IGPR, vineri, într-un comunicat. 

Astfel, în municipiul Craiova, a fost realizată o acțiune de prindere în flagrant delict, în urma căreia, asupra a 2 bărbaţi, au fost descoperite 250 de grame de cocaină, pe care cei în cauză ar fi intenţionat să le pună în vânzare. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel