Percheziții la păcănele. Ce au descoperit polițiștii

Păcănele
Păcănele

 Poliţiştii suceveni au ridicat 23 de aparate de tip slot-machine şi au confiscat o tonă de alcool, în urma unor percheziţii desfăşurate marţi la mai multe persoane suspecte de infracţiuni economice. 

Poliţiştii suceveni efectuează marţi şase percheziţii domiciliare la persoane bănuite de infracţiuni economice în domeniul jocurilor de noroc, până în prezent fiind ridicate 23 de aparate tip slot-machine şi confiscate o tonă de alcool de contrabandă şi peste o mie de ţigări de contrabandă. 

Percheziţiile sunt desfăşurate în cadrul unui dosar penal având ca obiect infracţiuni şi acte ilicite privind exploatarea jocurilor de noroc, la persoane fizice şi juridice de pe raza judeţului Suceava, în mediul urban şi rural, în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Rădăuţi. 

Totodată, trei persoane bănuite de săvârşirea unor infracţiuni la regimul de autorizare şi funcţionare a aparatelor de joc tip slot-machine urmau să fie conduse la sediul poliţiei pentru audieri. 

Percheziţiile sunt desfăşurate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Suceava, luptători SAS şi jandarmi, cu sprijinul de specialitate al lucrătorilor din cadrul Oficiului Naţional Pentru Jocuri de Noroc. 

De asemenea, urmează să se stabilească prejudiciul cauzat bugetului de stat prin funcţionarea neautorizată a acestor aparate, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel