Penurie de bere în Cuba. Motivul, turiștii americani

De la ridicarea embargoului asupra Cubei de către Washington, turiștii americani vin în număr mare pe insula aflată atât de aproape de Florida, însă infrastructurile se dovedesc depășite, scrie luni 20minutes.ch. Dintre cei 3,5 milioane de vizitatori de anul trecut, americanii au reprezentat 77% și, cum lor le place să facă fiesta în concedii și vacanțe, berea începe să lipsească.

Marile fabrici de bere din Cuba, care produc mărcile Cristal și Bucanero, nu reușesc să facă față cererii, așa încât producătorul celui de-al doilea tip intenționează să construiască o nouă unitate de producție.

În cursul ultimelor săptămâni, Cuba a înregistrat contracte pentru 33 de milioane de baxuri de bere, mai mult decât poate produce insula în prezent. Prin urmare s-a văzut nevoită să importe din țara vecină, Republica Dominicană, screi Agerpres.

Nu numai lipsa de bere este consecința afluxului mare de turiști în Cuba, ci și sectorul aviatic se confruntă cu o creștere masivă a traficului. De la ridicarea embargoului, companiile aeriene americane se întrec în obținerea licențelor de zbor pentru circa 20 de curse pe zi la Havana și alte zece în restul insulei. În plus, turiștii americani din croaziere încep să debarce în Cuba. În luna mai, un pachebot de la Miami va sosi la Havana, prima oară de la eliminarea embargoului.

Cuba se află la numai 367 de kilometri de Florida, așa încât hotelurile și mașinile de închiriat sunt la mare preț și încep să se găsească tot mai greu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel