Pensiile și salariile nu vor fi tăiate anul acesta

viorel ponta dc
viorel ponta dc

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, pentru Antena 3, că pensiile și salariile nu vor suferi scăderi anul acesta.

"Pensiile şi salariile nu vor fi tăiate. Vor fi creşteri de impozite, dar pe care nu le luăm de la toată lumea. Sunt impozite care fac bine pentru economie", a declarat premierul.

În ceea ce privește bugetul proaspăt adoptat, șeful Executivului a spus: "Nu este un Buget de care să fiu mulţumit. Aş fi vrut să am mai mulţi bani pentru autostrăzi, pentru Sănătate, pentru Educaţie, aşa că nu am cum să fiu mulţumit. Dar este un Buget realist. Dar pentru faptul că anul ăsta ne vom împrumuta de mai puţini bani sunt mulţumit".

Victor Ponta a mai precizat că "salariul minim creşte de la 1 februarie la 750 de lei, iar de la 1 iulie la 800 de lei".

"De la 1 iulie intenţionez să punem noi 200 de milioane, să facem programul pilot până pe 31 decembrie şi să vedem dacă ceea ce am spus noi, că asta va duce la mai puţină evaziune fiscală, va avea succes. Pentru asta e nevoie şi de un pic de spirit din partea celor din această industrie", a mai explicat premierul, referitor la planurile de guvernare ale Cabinetului său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel