PEDITEL 1791, serviciu NON STOP pentru sfaturi medicale pediatrice

PEDITEL 1791 este un serviciu telefonic dedicat părinților ce au nevoie de un sfat medical profesionist pentru sănătatea copiilor lor. Sfatul medical pediatric de urgență prin telefon funcționează non-stop, fiind deservit de un medic pediatru sau medic cu specializarea urgență.

PEDITEL 1791 – sfat medical pediatric de urgență prin telefon, este un call center pediatric cu un tarif standard, care oferă sfaturi medicale în regim de urgență, non–stop, fiind aprobat ca proiect pilot de către Ministerul Sănătății și implementat de către Fundația Părinți din România în Spitalul de Copii Cluj, secția UPU-Unitatea de Primiri Urgențe (str. Moților nr 68), prin proiectul "Zâmbet de Copil. Copilăria NU e la Spital".

PEDITEL 1791 – sfat medical pediatric de urgență prin telefon se adresează oricărui părinte care dorește să obțină un sfat medical pentru afecțiuni fără risc vital pentru copilul său.

PEDITEL 1791 – sfat medical pediatric de urgență prin telefon oferă prin medicul pediatru de gardă primele sfaturi medicale, până la prezentarea copilului pentru un consult medical. Durata unei consilieri telefonice este de maximum 10 minute. Pentru mai multe sfaturi despre prevenție și mijloace terapeutice indicate de către medici în diferite afecțiuni, poți consulta platforma online de educație și informare medicală www.peditel.ro la secțiunea Sfaturi medicale pediatrice.

PEDITEL 1791 - Pentru a folosi serviciul PEDITEL apelați numărul scurt 1791 de pe telefonul dumneavoastră, din rețelele Vodafone, Orange, Telekom și Romtelecom. Numărul scurt 1791 NU este un număr cu suprataxă. Apelarea acestui număr se face la costul agreat de fiecare furnizor de servicii telecom cu abonatul său, prin contractul semnat. Pentru apelarea de pe cartelele PrePay aveți nevoie de credit, nu de minute în ofertă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel