Pe cine susține Ciolacu pentru un mandat de guvernator al BNR

Scutaru Cristina / 24 iun 2019 / 16:43 Salveaza PDF Comentarii
Marcel Ciolacu foto AGERPRES
Marcel Ciolacu foto AGERPRES

Ciolacu a anunțat pe cine susține pentru un nou mandat de guvernator al BNR.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat luni că el, personal, îl susţine pentru un nou mandat de guvernator al Băncii Naţionale a României pe Mugur Isărescu.

'Astăzi am avut şedinţa de grup, am anunţat programul şi de săptămâna aceasta, plus decizia de a face săptămâna viitoare plen reunit. Calendarul - până pe data de 1 iulie se depun candidaturile, cine doreşte să facă parte din viitorul Consiliu de Administraţie al BNR, marţi sunt audierile în comisii şi miercuri, votul în plen. Am vrut să câştigăm cât mai mult timp pentru depunere de candidaturi. (...) Nu ştiu pe cine propunem (cei de la PSD - n.r.). E atributul meu, eu, personal, îl voi susţine pe domnul Mugur Isărescu pentru un nou mandat', a spus Ciolacu, la Palatul Parlamentului, după şedinţa de grup a deputaţilor PSD, întrebat dacă îl susţine pe Mugur Isărescu pentru un nou mandat de guvernator.

Ciolacu a menţionat că noul Avocat al Poporului va fi ales săptămâna aceasta, până marţi se depun candidaturile, miercuri de dimineaţă sunt audierile în comisii, iar miercuri, la plenul reunit, va fi votul. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29