Pavel Abraham, reacție după ce DNA nu i-a mai permis să-l reprezinte pe Gheorghe Ștefan

Avocatul Pavel Abraham a reacționat după ce DNA l-ar fi acuzat de conflict de interese, pe motiv că îi reprezintă atât pe Gheorghe Ștefan, cât și pe Luminița Mazilu, o avocată care l-ar fi denunțat pe „Pinalti”. (Vezi aici detalii)

„Informația privind incompatibilitatea este, după părerea mea, eronată. Există un conflict între mine, în calitate de apărător, și DNA, dar nu pe problema relatată. Nu există forma de incompatibilitate, eventual conflict de interese. Dar nu există niciun conflict de interese în cazul meu.

Nu am primit nicio hârtie, dar eu am așteptat, de alaltăieri, când a fost o discuție, cu ocazia mai multor activități desfășurate la DNA, unde eu am prezentat câteva probleme”, a reacționat Pavel Abraham, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Fostul șef al Poliției Române a mai anunțat că va solicita „recuzarea celor care fac ancheta”: „Probabil, într-o perspectivă foarte apropiată, o să solicit recuzarea celor care fac ancheta, din motive absolut legale, deoarece s-a încercat ca eu, fiind după părerea domniilor lor, așa cum am constatat, un avocat incomod, să fiu scos din cauză. Probabil le sunt necesari numai avocați ai casei, care nu au o reacție și se adaptează rapid și flexibil la problemele domniilor lor”.

Ce spune despre acuzațiile DNA

Pavel Abraham a recunoscut că a sprijinit-o, potrivit legii, pe Luminița Mazilu să redacteze un denunț, dar împotriva altei persoane, care nu are nicio calitate în niciun dosar, nu împotriva lui Gheorghe Ștefan.

Vezi și: Dosar Microsoft: DNA se apropie de PDL. Ce a anunțat avocatul lui Pinalti

„Dna Luminița Mazilu are calitatea de martor. Or, conflictul de interese există între părți și între subiecți activi principali, pentru cei care stăpânesc mai bine problemele de drept. Deci nu ne găsim în această situație, departe de ea. Dar este o încercare de a crea o atmosferă intimidantă și arogantă în administrarea legii, așa cum s-a mai întâmplat.

După părerea mea, procurorii DNA n-au procedat conform legii, iar eu îmi dau seama despre ce este vorba și o să exploatez în detalii, cu argumente juridice, așa cum spune legea, în interior.

Presiunile nu au fost doar asupra mea, au fost și asupra altor persoane care au încercat să-l apere pe dl Gheorghe Ștefan”, a mai spus avocatul.

Contactat de DCNews, Pavel Abraham a precizat că informațiile conform cărora ar fi fost escortat cu jandarmii afară din sediul DNA sunt false și reprezintă niște exagerări: „Nici vorbă de așa ceva”, ne-a spus avocatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel