Patru staţii de metrou vor fi închise. Află motivul

Răzvan Scarlat / 05 Martie 2017 / 21:43 Salveaza PDF Comentarii
Metrou
Metrou

Marin Aldea, directorul general al Metrorex, a declarat că mai multe staţii de metrou ar putea fi închise, pentru aproximativ o săptămână, în scoul efectuării unor lucrări de modernizare a sistemului de acces. 

Tineretului, Apărătorii Patriei, Constantin Brâncoveanu sau Pantelimon, mai exact staţiile care au o singură ieşire, sînt cele vizate. Nu se ştie, însă, exact, cînd vor începe lucrările.

De precizat că Metrorex lucrează în prezent și la implementarea unei soluții tehnice care să permită posesorilor de abonamente RATB să poată circula și cu metroul, folosind același titlu de călătorie.

„Noi am reluat discuțiile cu RATB, am avut discuții și cu reprezentanții CFR Călători. Această colaborare va fi implementată odată cu finalizarea noului sistem de control acces, deci este un proiect pe care noi îl avem în implementare, modernizarea sistemului de control acces, în sensul înlocuirii complete a validatoarelor, a acestui tip de acces în metrou, în 41 de stații.

Din motive de securitate și siguranța călătorilor transportați vom lua măsura închiderii pe o perioadă de maximum o săptămână ca să lucrăm la înlocuirea sistemului de control-acces. Este bine să se știe de la început. Noi o să mediatizăm, o să explicăm călătorilor că nu există altă soluție și vom face tot posibilul ca această perioadă să fie cât mai scurtă", a spus șeful Metrorex.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29