Patru legi ale UNPR. Ce declară Gabriel Oprea

Gabriel Oprea
Gabriel Oprea

Gabriel Oprea a vorbit, miercuri, la "Sinteza Zilei", despre legile promovate de UNPR.

"Dacă un tânăr care lucrează legal e impozitat imediat de statul român, atunci să îl lăsăm să îşi hotărască şi viitorul, dacă legiuitorul a stabilit să plătească impozite", a spus Gabriel Oprea, referitor la proiectul de lege al UNPR privind votul de la 16 ani. 

Despre taxarea marilor averi, liderul UNPR a afirmat că, potrivit estimărilor făcute de specialişti, pe o perioadă de 3-5 ani de zile, în care cei care au mai mult să plătească impozite mai mari, s-ar strânge peste patru miliarde de euro, bani care ar putea merge la Sănătate. "Acum doi ani ne-au lipsit două voturi ca să nu trecem această lege", a amintit Gabriel Oprea.

El a adăugat că UNPR sprijină şi iniţiativa numită "primul job", care presupune ca statul să sprijine companiile care angajează tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 29 de ani. Gabriel Oprea a vorbit şi despre sprijinul pe care statul ar putea să îl acorde tinerilor care doresc să se înroleze în Armata Română. "Avem zeci de mii de tineri care vor să facă armata, să fie bărbați mai repede", a spus Gabriel Oprea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel