Urmărește emisiunea live


Patru anexe ale unei gospodării din cartierul Bărboşi, făcute scrum de la o lumânare

Patru anexe ale unei gospodării din cartierul gălăţean Bărboşi s-au făcut scrum, iar un bărbat de 62 ani cu arsuri pe faţă a fost salvat de pompieri, în urma unui incendiu izbucnit, sâmbătă, de la o lumânare lăsată aprinsă, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Dan Ionaşcu.

El a precizat că trei echipaje de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi au fost solicitate să intervină la un incendiu la o gospodărie din cartierul Bărboşi, care cuprinsese câteva anexe. Pompierii au salvat o persoană de 62 ani, cu arsuri de gradul 1 la nivelul feţei. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor şi a transportat bărbatul la spital. Cele patru anexe au ars în întregime.

Purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi a afirmat că incendiul a izbucnit de la o lumânare lăsată aprinsă de bărbatul rănit, iar în gospodăria care a ars s-au mai produs astfel de evenimente în ultimii ani, evenimente soldate cu decesul a două persoane.

"S-a declarat încheierea intervenţiei la incendiul în care au ars anexe gospodăreşti pe o suprafaţă de 500 mp. Cauza incendiului: foc deschis în spaţii închise - persoana care dormea într-una din camere a lăsat o lumânare aprinsă. Locuinţa respectivă este deja cunoscută pentru statistica negativă pe care au obţinut-o în timp. Astfel, în ultimii ani, acolo au murit două persoane, care erau lăsate să se adăpostească, fie din cauza fumatului, fie a unei lumânări. De această dată, pompierii au ajuns la timp pentru a-l salva pe bătrânul care locuia acolo", a spus Dan Ionaşcu. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel