Patronul Stelei, un oier sexist, misogin, homofob și rasist, susține The Independent

becali_independent
becali_independent

Patronul Stelei, "A fost numit misogin, homofob şi rasist. A fost membru al Parlamentului European, este, în prezent, membru al Parlamentului României şi a fost condamnat la trei ani cu suspendare pentru răpire. Faceţi cunoştinţă cu Gigi Becali, patronul clubului Steaua Bucureşti", notează  The Independent în ziua meciului Steaua - Chelsea.

În articol se susține că Becali este unul dintre bogaţii României, "un fost oier în vârstă de 54 de ani". Ulterior, sunt exemplificate mai multe atitudini și comportamente de-ale patronului Stelei. Se menționează că Gigi Becali discriminează femeile, rromii, homosexualii şi alte grupuri minoritare. The Independent aminteşte chiar şi de declaraţia patronului Stelei vizavi de concertul Lady Gaga de la Bucureşti: "Am schimbat canalul şi am scuipat pe televizor. Când o vedem, trebuie să o scuipăm, aminteşte de Satana".

Becali a mai fost ironizat în presa străină. Jurnaliștii francezi l-au descris însă mult mai voalat. "Este patronul Stelei de 10 ani, iar în România mai este numit cioban. A apărut la interviu într-un costum, cu un ceas de aur mai mare ca încheietura mâinii şi cu o atitudine între Robert de Niro supărat şi Mussolini", notau aceștia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel