Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, mort într-un accident rutier

Veste teribilă despre patronul Hexi Pharma. Potrivit România TV, patronul Hexi Pharma ar fi murit, duminică, în urma unui accident rutier, care a avut loc în apropiere de Buftea.

UPDATE, 22:20: Un martor în cazul accidentului în care ar fi murit patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a fost audiat duminică de polițiști, urmând ca în cursul serii să fie audiată încă o persoană, a declarat Claudia Burada, purtător de cuvânt al IPJ Ilfov.

Potrivit acesteia, mașina implicată în accident a fost sigilată și urmează să fie supusă unei expertize. Ea a susținut că accidentul s-a produs pe drumul dinspre Corbeanca spre Buftea. Șoferul a pierdut controlul volanului și a ieșit în afara părții carosabile, iar pe șosea oamenii legii nu au găsit urme de frânare.

Citește și: Tolontan, dezvăluire despre unul dintre ultimele sms-uri ale lui Condrea

Luăm în calcul orice ipoteză. Autoturismul a fost sigilat. Este vorba de un bărbat de 39 de ani, conform documentelor găsite în afara autoturismului. Nu putem confirma identitatea acestuia, urmează proba ADN. Șoferul era decedat când au ajuns polițiștii la fața locului. O femeie a venit pentru a-l identifica. Există doi martori, un biciclist și un șofer care a fost depășit de victimă. A fost audiată o persoană, urmează cealaltă persoană. Evenimentul a fost sesizat la 18,47. S-a efectuat cercetarea la fața locului. Expertiza auto urmează să stabilească viteza cu care rula și alte detalii care ar putea duce la cauza accidentului. Luăm în calcul și varianta sinuciderii, a adăugat oficialul IPJ Ilfov, citată de Agerpres.

....

UPDATE: Soţia lui Dan Condrea a ajuns la locul accidentului şi l-a recunoscut după îmbrăcăminte.

Potrivit martorilor, mașina avea o viteză foarte mare și a intrat într-un copac de pe marginea drumului între Buftea și Corbeanca. 

La locul accidentului sunt maşini de pompieri care încearcă să descarcereze corpul acestuia.

Citește și: Patronul Hexi Pharma a murit. Victor Ponta, prima reacție

Coordonatorul Serviciului de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti (SAMB), dr. Alis Grasu, a declarat prin telefon la România TV că o ambulanță a ajuns la locul accidentului în urma unui apel la 112. Medicul de pe ambulanță a constatat că persoana din mașina implicată în accident era un bărbat în jur de 40 de ani, care avea leziuni foarte grave. Din păcate, el nu a putut fi salvat.

Autorităţile nu au confirmat până în acest moment identitatea şoferului care ar fi decedat.

....

Un accident rutier grav a avut loc, duminică seară, în apropiere de București. Potrivit sursei citate, Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, se afla în autoturism şi şi-a pierdut viaţa.

Citește și: Patronul Hexi Pharma a murit. Tăriceanu: În spatele Hexi Pharma s-ar putea afla un serviciu secret 

Persoana decedată nu poate fi însă identificată din cauza rănilor extrem de grave, însă actele de identitate îi aparţin patronului Hexi Pharma.

Mașina implicată în accident aparținea firmei Hexi Pharma.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel