EXCLUSIV  Patriarhul Daniel, șocul din SONDAJE. Bruno Ștefan arată unde a greșit

Patriarhul Daniel / Foto: Basilica.ro
Patriarhul Daniel / Foto: Basilica.ro

Sociologul Bruno Ştefan a spus în excusivitate pentru DC NEWS, că Patriarhul Daniel este un șoc în sondaje. Iată de ce și unde a greșit acesta. 

"Îmi iese o încredere destul de mare a oamenilor în preoții din parohia lor, dar mică în Patriarh. Nu mă așteptam, dar vreau să am cumva o explicație a încrederii scăzute pentru că el este un tip taciturn, cum este și Iohannis. În această criză care s-a suprapus cu cea mai mare sărbătoare creștină, Patriarhul nu a ieșit să vorbească convingător", a declarat sociologul Bruno Ştefan, în exclusivitate pentru DC NEWS.

În ceea ce privește comparația între încrederea de acum zece ani și cea din prezent, sociologul a spus că "Acum zece ani, Patriarhul Daniel avea o încredere mare, deși avea un an sau doi de când fusese întronizat”.

Diferența dintre Partiarhul Daniel și Papa Francisc

"Se așteptau de la el semnificativ de multe și acum el a comunicat așa cum comunică de obicei, iar oamenii aveau nevoie de comunicatori în momentul acesta. Papa a ieșit singur în piața Vaticanului și a făcut spectacolul mondial al Învierii, singur, într-o formă care să țină credincioșii catolici apropiați de Biserică în perioada asta de criză. Patriarhul nostru, eu sunt sigur că muncește mult, dar s-au văzut rezultatele, nu el", a completat el. 

Vezi aici interviul complet:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel