Pasajul Domnești. TPBI reorganizează transportul public de călători

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus mai multe măsuri de reorganizare a transportului în comun, ca urmare a ridicării interdicției virajului la stânga pentru autobuze la intersecția Prelungirea Ghencea cu drumul de acces către Cartierul Latin și pe baza solicitărilor călătorilor.

Astfel, începând de duminică, 22 ianuarie 2023, autobuzele liniilor 122 și 222 vor reveni pe traseele de bază și vor intra spre terminalul „Complex Cartier Latin” direct din Prelungirea Ghencea, fără a mai întoarce la primul giratoriu de la Pasajul Domnești. Așadar, vehiculele acestor linii nu vor mai ajunge în stațiile „Prelungirea Ghencea 350” și „Prelungirea Ghencea 81”. Legătura până la stația Cimitirul Ghencea II va fi asigurată în continuare de linia 322.

Pe de altă parte, dincolo de DNCB (Șoseaua de Centură), pe DJ 602, începând de luni, 23 ianuarie 2023, autobuzele liniilor 422, 423 și 425 vor opri și în noile stații „Centura Domnești” (pe ambele sensuri) și „Stația Electrica” (pe sensul spre terminalul „Ghencea”).

Vezi și: PNRR-ul nu este de neatins: UE acordă modificări Germaniei (și nu numai)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel