Pasageri dați jos din avion în România. Problemă tehnică

Pasagerii care trebuiau să plece, joi dimineaţa, cu avionul către Memmingen, Germania, au fost debarcaţi din avion, pentru că aeronava nu a mai decolat din cauza unor probleme tehnice, a anunţat Nicoleta Boborodea, purtător de cuvânt al Aeroportului Internaţional din Sibiu. 

"Zborul Wizz Air numarul W6 3781 către Memmingen, cu plecarea programată la ora 08,10, a fost anulat, din motive tehnice. Pasagerii au fost debarcaţi, urmând a fi stabilite soluţii optime pentru rerutare, în funcţie de posibilităţile operatorului aerian şi de preferinţe", a precizat purtătorul de cuvânt al aeroportului sibian. 

La Sibiu, traficul aerian nu este afectat de ninsoarea de joi, potrivit sursei citate, relatează Agerpres.

Iată poziția oficială a Wizz Air :

 “Zborurile Wizz Air 3780 de la Sibiu la München Memmingen și W6 3782 de la München Memmingen la Sibiu din 20 aprilie 2017 au fost anulate din cauza  faptului că aeronava care efectua această cursă a necesitat o verificare tehnică neprogramată. Pasagerilor li s-au oferit vouchere pentru alimente,  în conformitate cu politica Wizz Air și cu reglementările UE, și li s-au  oferit varianta rambursării complete sau posibilitatea reprogramării pe zboruri WIZZ alternative. Wizz Air își cere scuze pasagerilor afectați, dar siguranța lor, a echipajului și a aeronavelor este prioritatea companiei.”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel