Pasager dat jos din avion. Se pângea de țânțari

Autorităţile guvernamentale din India au solicitat deschiderea unei anchete după ce un pasager a fost coborât dintr-un avion care urma să efectueze o cursă internă după ce s-a plâns de prezenţa ţânţarilor la bord, relatează marţi DPA. 

IndiGo, cea mai mare companie aeriană din India, a informat prin intermediul unor mesaje publicate pe reţeaua Twitter că s-a luat măsura coborârii pasagerului în cauză, chirurgul Saurabh Rai, după ce acesta a manifestat un comportament indisciplinat şi a folosit cuvântul deturnat. 

Rai a declarat media locale că a fost ţinut de guler de membrii echipajului şi târât afară din aeronava care urma să efectueze un zbor între oraşul Lucknow (nord) şi Bangalore (sud). 

Am ordonat o anchetă asupra incidentului coborârii pasagerului dr. Saurabh Rai de IndiGo pe aeroportul Lucknow, a anunţat Ministerul Aviaţiei Civile din India. 

L-au numit terorist 

Rai a declarat că aeronava era plină de ţânţari, iar când a sesizat acest lucru a fost numit terorist şi ulterior a fost ameninţat şi bruscat de echipajul de bord. 

Am auzit echipajul spunând: Dacă ai o problemă cu ţânţarii de ce nu pleci din India?, a spus el pentru agenţia de ştiri ANI. 

Incidentul a stârnit vâlvă pe reţelele de socializare, iar compania aeriană a fost asaltată de întrebări din partea pasagerilor cu privire la măsurile luate pentru îndepărtarea insectelor din aeronavă. 

Acesta nu este primul caz în care compania aeriană din India se află în centrul unei controverse pe tema relaţiilor cu clienţii săi. Anul trecut, IndiGo şi-a cerut scuze faţă de un pasager care a fost împins şi bruscat de angajaţii săi pe pista aeroportului din Delhi, menţionează sursa citată. Înregistrările video care au surprins acel moment au declanşat proteste pe reţelele de socializare şi au fost transmise pe canalele de ştiri din India, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel