Părinți acuzați că au ținut cadavrul fiului lor în congelator, timp de 2 ani, în SUA

Foto ilustrativ de Daria Shevtsova de la Pexels
Foto ilustrativ de Daria Shevtsova de la Pexels

Doi americani sunt acuzați că au ținut cadavrul fiului lor în congelator, timp de aproximativ doi ani. 

Kassceen și Dina W., în vârstă de 49, respectiv 48 de ani, sunt acuzați că au ascuns și păstrat în congelator trupul neînsuflețit al copilului lor, conform WTVR. Descoperirea macabră a fost făcută de polițiști, după un pont de la o sursă anonimă.

Cadavrul lui Eliel Adon W., care avea sub cinci ani, a fost găsit în congelator, la casa familiei din Chesterfield, SUA. Cauza decesului este în curs de investigare.

Dina era mama biologică a lui Eliel, au arătat rezultatele unui test ADN. În privința tatălui, rezultatele nu au fost încă publicate.

Un reprezentant al poliției din Chesterfield a declarat că 'a fost nevoie de un pic de timp pentru a ne familiariza cu subiectul pentru faptul că acesta nu este un caz tipic de investigație'. 'Avem rămășițe umane care se aflau într-un congelator de aproximativ un an și jumătate până la doi ani. Trebuia să facem autopsia.', a mai spus Mike Louth.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al poliției, Liz Caroon, a spus că trupul copilului ar fi putut fi ascuns în congelator chiar şi până la doi ani și jumătate.

Tatăl copilului a fost, totodată, acuzat și de agresiuni domestice și de violenţe asupra soției sale Dina.

Un alt copil care locuia în locuința cu pricina a fost dus într-un centru de plasament, scrie Daily Star.

VEZI ȘI: Bebeluș mort, găsit în toaleta unei benzinării din București

Un cadavru păstrat în congelator timp de 10 ani a fost descoperit în 2019

O femeie că ar fi păstrat cadavrul soţului într-un congelator timp de 10 ani pentru a încasa peste 170.000 de dolari reprezentând indemnizaţia de veteran a acestuia, informa DPA în 2019. Femeia, care nu mai fusese văzută timp de câteva zile, a fost găsită decedată în apartamentul său. 

Forţele de ordine au descoperit apoi trupul soţului, ascuns în congelatorul din acel apartament. Autorităţile bănuiau că este posibil ca soţul femeii să fi decedat în urma unei afecţiuni în perioada februarie-martie 2009, preciza atunci purtătorul de cuvânt.

Investigatorii au descoperit atunci o scrisoare legalizată care părea să fi fost întocmită de soţul femeii. Scrisoarea, datată decembrie 2008, precizează că soţia nu are nicio implicare în decesul bărbatului. Femeia ar fi încasat în continuare însă, pensia de veteran a soţului. Potrivit autorităţilor, suma totală se ridica la 177.000 de dolari, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel