Bebeluș mort, găsit în toaleta unei benzinării din București

Bebeluș mort, găsit în toaleta unei benzinării din București  /  Sursă foto: Captură Antena 3
Bebeluș mort, găsit în toaleta unei benzinării din București / Sursă foto: Captură Antena 3

Un bebeluș decedat a fost găsit în toaleta unei benzinării.

Potrivit Antena 3, în toaleta unei benzinării din București a fost găsit un bebeluș mort. Trupul neînsuflețit a fost găsit de către o angajată a benzinăriei și, până la acest moment, nu este clar dacă bebelușul a fost avortat.

Poliția este la fața locului și se fac cercetări.

Bebeluș de 2 luni din Neamț, mort în somn. Polițiștii au deschis o anchetă

Tragedie în județul Neamț, anchetată acum de polițiști. Un bebeluș de numai două luni a murit în somn, transmite PRO TV. Micuțul a fost descoperit de mama lui abia spre dimineață, atunci când aceasta voia să îl alăpteze.

Incidentul s-a petrecut în localitatea Cordun, iar tânără mama, în vârstă de 22 de ani, a fost cea care a sunat disperată la 112. Bebelușul nu avea urme de violență pe corp, spun medicii și, cel mai probabil, potrivit unor surse din anchetă, s-ar fi sufocat cu lapte în timpul nopții. Totodată, nu este exclus ca nou născutul să fi avut probleme medicale nedescoperite până acum de părinți.

Sindromul de moarte subită a sugarului (SMSS), de asemenea cunoscut și sub numele de moarte instantanee sau moarte în pătuț, reprezintă decesul subit și inexplicabil al unui copil cu vârsta de mai puțin de un an. Cauza exactă a SMSS este necunoscută. Poliția din Neamț a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, iar ancheta este în plină desfășurare. Oamenii legii urmează să stabilească, în urma unei autopsii, care este cauza morții bebelușului.

Și-a hrănit copilul cu apă otrăvită și a fost condamnată la închisoare

O femeie din comuna gălățeană Vânători a fost condamnată la închisoare cu suspendare, după ce,  în urmă cu șase ani, a fost acuzată că și-ar fi ucis bebelușul, după ce l-a hrănit cu lapte praf preparat cu apă contaminată cu nitrați. Judecătorii au apreciat că mama copilului ar fi trebuit să știe că apa nu este potabilă și au găsit-o vinovată de neglijență, obligând-o inclusiv la muncă în folosul comunității, scrie Viața Liberă. 

Tragedia în urma căreia a murit un bebeluș în vârstă de trei luni din comuna Vânători s-a petrecut în luna iulie 2015, după ce mama i-a preparat laptele praf cu apă din fântână. Era cunoscut faptul că apa nu era propice consumului, pe raza comunei fiind raportate multe cazuri de fântâni contaminate cu nitrați, dar femeia nu a avut bani să cumpere apă îmbuteliată și a crezut că apa de izvor nu îi va face rău copilului. S-a înșelat, intoxicația suferită de copil fiindu-i fatală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel