Părintele Nicolae Dima a spus ce mai face Ecaterina: Mă bucur că trebuie să vă dau vești bune! / video

Sursă foto: Facebook Părintele Vasile Ioana
Sursă foto: Facebook Părintele Vasile Ioana

Părintele Nicolae Dima a spus care este starea de sănătate a fiicei sale, Ecaterina.

Părintele Vasile Ioana a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj video din partea părintelui Nicolae Dima, tatăl Ecaterinei, fetița care s-a confruntat la finalul anului trecut cu o problemă de sănătate iar acum urmează o recuperare la o clinică din Germania.

„Mă bucur că trebuie să vă dau vești bune! Ecaterina este o luptătoare, ne dă niște lecții extraordinare de tenacitate și de rezistență mie, soției mele, medicilor și terapeuților care o îngrijesc. De când suntem la această clinică de lângă Dresda, Ecaterina a făcut pași foarte mari. După stabilizare, s-a pus problema recuperării contactului cu realitatea, a recuperării stării conștiente.

Tehnic vorbind, Ecaterina e ieșit din comă, dar ea nu este conștientă de ceea ce este în jurul său. Încetul cu încetul ea își recuperează simțurile. Auzul a fost primul recuperat, aude, recunoaște voci, ne răspunde uneori la comenzi simple, ne răspunde uneori prin mici semne și e foarte bucuroasă să asculte piesele ei muzicale favorite. I le dăm foarte puțin, pentru că, altfel, se activează emoțional foarte puternic.

Lucrează terapeuții la mobilitatea corpului, la simțul tactil, se face foarte multă muzico-terapie, se face și fizioterapie, terapie cu obiecte și așa mai departe.

Copilul acesta ne dă niște lecții extraordinare. Este foarte puternică și sunt sigur că rugăciunile și gândurile bune o susțin! Vă mulțumesc din suflet!“, a spus părintele Nicolae Dima.

La începutul lunii noiembrie, anul trecut, Ecaterina, fiica părintelui Nicolae Dima de la Biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi din București a intrat în comă în urma unei tumori cerebrale. Medicii au reușit să extirpeze chistul și i-au salvat viața micuței, însă recuperarea acesteia este destul de anevoioasă. 

Drept urmare, părinții s-au mobilizat și au reușit să o transfere pe Ecaterina la o clinică din Germania, acolo unde primește îngrijire medicală de specialitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel