Părintele Cleopa, rugăciunea în 13 cuvinte. Poate face minuni

Ema Apostu / 09 ian 2019 / 17:19 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Părintele Cleopa, rugăciunea în 13 cuvinte. Oferită de părintele Cleopa, rugăciunea este adresată îngerului păzitor al fiecăruri credincios.

Părintele Cleopa, rugăciunea în 13 cuvinte. Se spune că, citită zilnic, rugăciunea poate face minuni. Iată ce cuvinte trebuie să rostești:

Părintele Cleopa, rugăciunea în 13 cuvinte. "Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pătimașului meu suflet și al vieții me¬le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. Nu da loc diavolului celui viclean, ca să-mi stăpânească cu silnicie acest trup muritor.

Părintele Cleopa, rugăciunea în 13 cuvinte. Întărește mâna mea cea slabă și neputincioasă și mă îndreptează la calea mântuirii. Așa, sfinte îngere al lui Dumnezeu, păzitorul și acoperitorul sufletului și al trupului meu celui ticălos, iartă-mi toate cu câte te-am mâhnit în toate zilele vieții mele și orice am greșit în această zi.

Părintele Cleopa, rugăciunea în 13 cuvinte. Acoperă-mă în această noapte și mă păzește de toată ispita celui potrivnic, ca să nu mânii cu nici un păcat pe Dumnezeu; și te roagă pentru mine către Domnul, ca să mă întărească întru frica Sa și vrednic să mă arate pe mine, robul Său, bunătății Sale. Amin".

Vezi și: Patriarh Biserică Ortodoxă, avertisment: "Antichristul va controla întreaga omenire!"

Arsenie Boca, profeții. Ce a spus de București


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26