EXCLUSIV  Paradox cu OTV-ul și Dan Diaconescu. Bulai: Era un atu

Sursă foto: Facebook Dan Diaconescu
Sursă foto: Facebook Dan Diaconescu

Val Vâlcu și Alfred Bulai au vorbit despre preferințele turistice ale românilor și au făcut o paralelă cu televiziunea „de garsonieră“ a lui Dan Diaconescu.

Jurnalistul Val Vâlcu și sociologul Alfred Bulai au făcut referire, în cadrul emisiunii „Nod în Papură“, la televiziunea OTV, deținută în trecut de Dan Diaconescu:

„În Poiana Brașov sunt patru hoteluri, chiar e crème de la crème“, a spus Val Vâlcu în timp ce vorbea despre preferințele românilor în materie de turism.

„Sunt și din astea micuțe, dar nu contează, prețul e foarte scump în condițiile în care stațiunea e vai de capul ei“, a adăugat Alfred Bulai.

„Merge? Dacă merge, eu nu aș schimba nimic, nu aș vărui, nu aș face nimic. La mare, la fel, atâta vreme cât e lume în Mamaia, nu renova, nu schimba, nu pune mobilier nou. Lasă-le așa, dacă merge! Dacă la sfârșitul sezonului ești pe plus, la ce să te mobilizezi?“, a spus Val Vâlcu.

CITEȘTE ȘI     -    EXCLUSIV  Controalele în restaurante. Bulai: "E praf în ochi. Răul nu-i acolo, în două frigidere! / Vâlcu: E și de imagine"

Paradox cu Dan Diaconescu

„Îți aduci aminte de Dan Diaconescu? Cât a stat în garsonieră, rupea OTV-ul, după ce s-a mutat într-un studio mare, s-a dus dra*u!“, a spus Val Vâlcu.

„În primul rând era foarte privat, foarte apropiat de indivizi. Era aproape de publicul lui. Faptul că transmiți dintr-o garsonieră care seamănă ca spațiu cu multe case din România, era un atu, evident.

Atunci când s-au mutat în hală era penibil, că era un spațiu mare și devenise ciudat“, a spus Alfred Bulai.

„A băgat o groază de bani, a găsit el un investitor și a aruncat banii“, a spus Val Vâlcu.

„În turism trebuie să ai o filosofie turistică în spate, cu ce fel de turism vrei să faci“, a replicat Alfred Bulai.

CITEȘTE ȘI     -    EXCLUSIV  Ce e în pâinea şi salamul românilor? Bulai: "E-urile sunt folosite din antichitate!" / Vâlcu -"Dacă ți-l faci singur, ajungi la 20 lei un sandviş"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel