Papa Francisc, în România. Vinurile alese pentru a celebra venirea Suveranului Pontif

Vinurile producătorului Via Viticola - Sarica Niculiţel au fost alese pentru a însoţi momentele deosebite ale vizitei Papei Francisc.

Vinurile alese pentru a celebra venirea Suveranului Pontif sunt:

• Trilogie în Alb, un vin extrem, cum a fost denumit de mass media, este primul şi singurul vin din România care conţine cele mai cunoscute soiuri româneşti: Fetească Regală, Fetească Albă şi Fetească Neagră vinificată în alb. Tot din categoria vinuri albe este si celebrul Aligote Caii de la Letea editie limitata, primul Aligote care a obţinut medalie de aur la IWCB 2017 şi Aligote-ul care, în martie 2019, surclasa cele mai cunoscute Aligote-uri din lume pe Vivino (unul dintre cele mai cunoscute site-uri de specialitate din lume).

• Cel mai titrat Rose din România, deţinător al mai multor medalii de aur (Concours Modial de Bruxelles si Romania) şi argint la concursuri internaţionale de vin - Caii de la Letea ediţie limitată Rose - va fi şi el printre vinurile alese pentru acest eveniment.

• Vinul roşu aparţine tot brand-ului Caii de la Letea ediţie limitată - un coupage de Cabernet Sauvignon şi Fetească Neagră, premiat cu Medalie de Argint la Concursul Mondial de la Bruxelles.

Preluată în anul 2015 de către Via Viticola, podgoria Sarica Niculiţel, cea mai veche din Dobrogea şi singura cu blazon episcopal, a cunoscut un reviriment în ultimii ani, conducând la un număr impresionant de medalii de aur şi argint pentru etichetele Via Viticola, în cadrul celor mai importante concursuri internaţionale şi locale din domeniu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel