PAOK şi AS Roma, înfrângeri în sferturile Europa Conference League. Rezultate complete - Video

Fotografie cu rol ilustrativ
Fotografie cu rol ilustrativ

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, a fost învinsă în deplasare de Olympique Marseille cu scorul de 2-1, joi seara, în prima manşă a sferturilor de finală ale Europa Conference League la fotbal. 

Gazdele au punctat de două ori în prima repriză, prin brazilianul Gerson (13), cu un şut din voleu, şi o execuţie de excepţie a lui Dimitri Payet (45). PAOK a redus din diferenţă în debutul reprizei sedcunde, prin marocanul Omar El Kaddouri (48), care a fost inspirat introdus de Lucescu la pauză. Marseille a încheiat meciul în zece oameni, Gerson fiind eliminat în min. 90+4 pentru un atac periculos la Alexandru Mitriţă. Internaţionalul român fusese introdus pe teren în min. 75. OM nu va putea conta în retur pe Gerson, Bamba Dieng sau antrenorul Jorge Sampaoli, toţi suspendaţi.

Pentru Jose Mourinho nu a fost cu noroc nici a treia oară: AS Roma nu a reuşit să învingă echipa norvegiană Bodoe/Glimt în trei meciuri jucate în acest sezon.

Giallorossi au reuşit să deschidă scorul în deplasare, prin Lorenzo Pellegrini (43), dar scandinavii au revenit în repriza secundă şi au reuşit să smulgă victoria, graţie golurilor semnate de Ulrik Saltnes (56) şi Hugo Vetlesen (90). Cele două formaţii s-au înfruntat şi în faza grupelor, scandinavii surclasând echipa antrenată de Jose Mourinho cu 6-1 în tur, în timp ce meciul de pe Stadio Olimpico s-a încheiat la egalitate, 2-2.

În alt meci, Leicester City şi PSV Eindhoven au încheiat nedecis, 0-0.

Rezultate: Feyenoord Rotterdam - Slavia Praga 3-3 Au marcat: Luis Sinisterra 10, Marcos Senesi 74, Orkun Kokcu 86, respectiv Peter Olayinka 41, Collins Sor 67, Ibrahim Benjamin Traore 90+5.

Bodoe/Glimt - AS Roma 2-1 Au marcat: Ulrik Saltnes 56, Hugo Vetlesen 90, respectiv Lorenzo Pellegrini 43.

Leicester City - PSV Eindhoven 0-0

Olympique Marseille - PAOK Salonic 2-1 Au marcat: Gerson 13, Dimitri Payet 45, respectiv Omar El Kaddouri 48. Cartonaş roşu: Gerson (OM) 90+4. Partidele retur vor avea loc pe 14 aprilie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel