Panică în Suceava. Un criminal umblă liber de aproape o săptămână. Victima avea cuțitul înfipt în ochi

Panică în Suceava. Un criminal umblă liber de aproape o săptămână. Victima avea cuțitul înfipt în ochi / Foto: Pixabay
Panică în Suceava. Un criminal umblă liber de aproape o săptămână. Victima avea cuțitul înfipt în ochi / Foto: Pixabay

Un criminal din Suceava umblă liber de aproape o săptămână.

Un bărbat în vârstă de 63 de ani, din localitatea Petia, județul Suceava, a fost găsit mort de un vecin, la sfârșitul săptămânii trecute. Criminalul îi tăiase gâtul în mai multe locuri, iar înainte să plece, îi înfipsese cuțitul în ochi și îl lăsase acolo. Acesta circulă liber de aproape o săptămână, după ce polițiștii și procurorii suceveni care instrumentează dosarul nu au reușit să-l identifice, scrie Realitatea.net, citând monitorulsv.ro. 

Judiciariștii IPJ Suceava au demarat o anchetă sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava și au încercat să creioneze un cerc de suspecți, mai ales că din cercetări ar fi reieșit că anturajul bărbatului de 63 de ani era unul destul de redus. Deși au fost audiate mai multe persoane și a fost făcut un cerc de suspecți, până acum oamenii legii nu au găsit găsit un suspect principal în acest caz. 

Criminalul și-ar fi premeditat omorul

Oamenii legii susțin că în acest caz nu pare să fie vorba despre un conflict spontan. După modul de operare al criminalului pare acesta și-a premeditat omorul și a încercat să-și pedepsească victima cât mai crunt. Singurele probe pe care acesta le-ar fi lăsat în urma sa, ar fi chiar arma crimei, pe care autoritățile au expertizat-o deja din punct de vedere criminalistic.

Bărbatul ucis ar fi locuit singur, Familia sa s-ar fi mutat în Constanța acum ceva timp. Acesta nu avea ocupație, trăia mai mult din ajutorul pe care îl primea de la primărie ori de la vecini și avea o casă sărăcăcioasă. El a fi fost văzut ultima oară în viață joi, 11 noiembrie, când a plecat, spre casă, de la un bar din sat.

Două femei din Vaslui, mamă și fiică, au fost condamnate după ce au plănuit uciderea soțului uneia dintre ele

Două femei, mamă și fiică, au fost condamnate după ce au plănuit uciderea soțului celei din urmă pentru a pune mâna pe averea acestuia. 

Curtea de Apel Iași le-a condamnat definitiv pe Maria B., în vârstă de 73 de ani, și pe fiica acesteia, Laura L., de 30 de ani, la câte doi ani de închisoare cu executare efectivă pentru încercarea de a determina săvârșirea unei infracțiuni. Instanța s-a pronunțat pe 10 noiembrie în cazul celor două femei din Vaslui. 

Maria B. și Laura L. plănuiau uciderea soțului celei din urmă pentru a pune mâna pe averea lui. Persoana tocmită de cele două pentru a-l spânzura pe Gheorghe L., de 40 de ani, s-a speriat și a anunțat Poliția. Astfel, femeile au ajuns să discute planurile cu doi polițiști sub acoperire. Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel