Pandele, avertisment clar pentru Gabriela Firea

Florentin Pandele i-a zis soției sale să nu intre în comisia Nana pentru a nu avea de suferit din cauza disputelor politice existente la momentul actual în România. Gabriela Firea nu l-a ascultat și în ciuda avertismentului, a decis să meargă mai departe în demersul său.

"I-am spus doamnei senator Firea de când s-a înfiinţat comisia Nana să nu accepte să intre în comisie pentru că soţul doamnei este primar. Puteam să fiu primar şi în cea mai mică comună din România şi tot apăreau discuţii. Paratrăsnetul comisiei de anchetă va fi primarul ca preşedinte al comisiei funciare. I-am mai spus că Legea 18/1991 lasă loc la interpretări. Ea nu a ascultat şi a urmat linia partidului. Fiind o persoană cu notorietate, notorietatea ei a fost exploatată şi a trebuit să iasă în faţă şi a fost paratrăsnetul comisiei de anchetă", a spus Florentin Pandele la România TV.

VEZI ȘI: Gabriela Firea, în lacrimi, după atacul lui Băsescu. "Nu i-a mai rămas decât să se războiască cu morții"

Acesta a adăugat că scandalul i-a afectat foarte mult soţia. "E un scandal atât de mare şi Gabi e atât de afectată... Duminică noaptea n-a dormit, luni a dormit vreo două ore, iar azi-noapte cred că vreo patru ore. Acum e ca o minge de ping-pong aruncată peste fileu dintr-o parte în alta", a conchis soțul Gabrielei Firea.

VEZI ȘI: Firea: Am informații compromițătoare despre Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel