Pană de curent la metrou. Metrorex, primul mesaj / UPDATE

Foto Pexels
Foto Pexels

Metrorex anunţă că în stația de metrou Eroii Revoluției este afectat iluminatul normal. A intrat automat iluminatul de siguranță.

Miercuri, 22 septembrie, începând cu ora 13.55, din cauza unei avarii la alimentarea cu energie electrică, pe Magistrala 2, în stația de metrou Eroii Revoluției a fost afectat iluminatul normal.

Pe durata avariei, în stațiile Metrorex intră automat iluminatul de siguranță.

Compania anunță că, pentru siguranța călătorilor aflați la metrou, s-a dispus circulația trenurilor fără oprire în stația de metrou Eroii Revoluției.

„Călătorii sunt permanent informați prin sistemul de sonorizare de la peronul stațiilor despre această situație și sunt îndrumați de către personalul Metrorex spre transportul public de suprafață. Vom reveni cu detalii imediat ce situația va fi remediată”, transmite compania.

UPDATE: Începând cu ora 15:38, circulația trenurilor pe Magistrala 2 de metrou a fost reluată în condiții normale.

Orașe mari în scenariul roșu 

În altă ordine de idei, amintim că peste 300 de localități din România au rata de infectare mai mare sau egală cu 3 la mia de locuitori, dintre care 46 sunt municipii și orașe. Cele mai mari incidențe sunt în localități din Cluj și Sibiu, iar cele mai mari incidențe în orașe sunt în județele Vâlcea și Satu Mare.

Cele mai mari incidențe sunt în: Cătina (județul Cluj) și Şeica Mică (județul Sibiu): 12,08, respectiv 10,03 la mie.

Urmează Ploscoș (județul Cluj) - 9,66, Pojejena (județul Caraș-Severin) - 9,47, Bârsana (județul Maramureș) - 8,89 și Gârnic (județul Caraș-Severin) - 8,6.

În ceea ce privește orașele și municipiile, cea mai mare incidență este în orașul Horezu (județul Vâlcea), cu 6,09 la mie, urmat de Negrești - Oaș (județul Satu Mare), cu 5,91 la mie.

Orașe mari aflate în scenariul roșu sunt: Satu Mare (județul Satu Mare) - 4,79 la mie, Timișoara (județul Timiș) - 4,49 la mie, Bistrița (județul Bistrița-Năsăud) - 4,42 la mie, Rădăuți (județul Suceava) - 4,09 la mie, Baia Mare (județul Baia Mare) - 3,71 la mie, Roșiori de Vede (județul Teleorman) - 3,63 la mie, Cluj-Napoca (județul Cluj) - 3,51 la mie, Câmpulung Moldovenesc (județul Suceava) - 3,33 la mie, Turnu Măgurele (județul Teleorman) - 3,31 la mie, București - 3,3 la mie, Alexandria (județul Teleorman) - 3,23 la mie, Botoșani (județul Botoșani) - 3,21 la mie, Craiova (județul Dolj) - 3,17 la mie, Sighetu Marmației (județul Maramureș) - 3,12 la mie, Câmpina (județul Prahova) - 3,11 la mie, Dej (județul Cluj) - 3,05 la mie, Băilești (județul Dolj) - 3,04 la mie, Tecuși (județul Galați) - 3.03 la mie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy