Palada - Goțiu, bătaie B1. Goțiu, plângere la Secția 1: ”Sunt trei pagini”

Mihai Goţiu a ajuns joi la Secţia 1 Poliţie pentru a depune plângere penală împotriva lui Mirel Palada. 

UPDATE: "Am depus plângerea penală. Fiind vorba despre ultraj, au informat Parchetul, iar Parchetul va prelua dosarul şi va decide dacă va da curs acestei plângeri şi va începe cercetările pe ultraj. Probabil voi fi contactat în funcţie de decizia Parchetului sau de cei de la Procuratură sau cei de la Poliţie. Deocamdată eu am depus doar plângerea şi dovezile de la IML şi cele de la Spitalul de Urgenţă. Mai departe, cercetările le vor face cei de la Poliţie sau Parchet în funcţie de decizia pe care o vor lua", a spus Goţiu. 

Întrebat dacă apare pe vreo filmare momentul în care a fost lovit, Goţiu a răspuns: "Din ce mi-au spus cei de la B1 TV ar trebui să fie filmările făcute cu camerele de supraveghere".

-----

"Am venit să depun plângere împotriva a ceea ce a făcut domnul Mirel Palada aseară. Am pregătit-o deja şi o depun în câteva minute aici, la Poliţie. (...) Am mers pe articolul 257 din Codul penal, mai exact ultraj. Sunt trei pagini, plus actele de la aseară de la urgenţă şi IML", a spus senatorul USR Goţiu. 

Întrebat dacă se aştepta să fie lovit, Goţiu a răspuns: "Evident că nu mă aşteptam să mă lovească, nici nu am fost atent la aşa ceva, adică nu puteam să mă gândesc că cineva care a fost purtător de cuvânt al Guvernului are un astfel de comportament", a afirmat el. 

Mihai Goţiu a adăugat că a discutat cu colegii săi de la grupul parlamentar în legătură cu pregătirea plângerii, potrivit Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel