Palada, cuvinte răvășitoare: Să ne rugăm. Să nu-i uităm

Mirel Palada a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj extrem de emoționant care atrage atenția asupra unui subiect delicat – tinerii care mor pe câmpul de război.

Data de 29 aprilie este dedicată Veteranilor de Război. Titlul de veteran de război a fost recunoscut pentru prima dată în ziua de 29 aprilie a anului 1902. Prin Decretul din 1902, participanții la Războiul de Independență au fost declarați veterani, asigurându-li-se mijloace pentru un trai decent pe măsura curajului și a sacrificiilor de pe câmpul de luptă.

În această zi, toată lumea ar trebui să îndrepte un gând bun pentru cei care au luptat pentru patrie și care, dintr-un motiv sau altul, au fost uitați.

"Astăzi este Ziua Veteranilor. Să nu-i uităm. Să-i respectăm. Și mai ales, ținând cont de ce se întâmplă în regiune, să ne rugăm să nu avem prea mulți veterani tineri, căci asta înseamnă că războiul e aproape. Generațiile care nu au cunoscut războiul, inclusiv generația noastră, dar și cele de după noi, se învață așa de repede cu binele și uită așa de repede cât de importantă este pacea. Să ne rugăm să nu ne aducă aminte realitatea despre asta în mod urât", a scris Mirel Palada pe Facebook.

VEZI ȘI: Grumpiloiul, fața mai puțin cunoscută a lui Mirel Palada, purtătorul de cuvânt al Guvernului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel