Palada: Băsescu și-a pus în cap "băieții cu ochelari negri"

Consilierul premierului pentru strategii guvernamentale, Mirel Palada, este de părere că prin apariția publică de marți seară președintele Traian Băsescu "și-a pus în cap toți băieții cu ochelari negri".

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, fostul purtător de cuvânt al Guvernului scrie că, prin fiecare ieșire publică, Traian Băsescu nu face altceva decât să taie din procentele celor pe care îi susține la alegeri.

Vezi și: Băsescu dinamitează campania: Ofițeri acoperiți printre candidați

"Cu afirmațiile sale de aseară, Băsescu a reușit o contraperformanță demnă de o cauză mai bună. A vrut să tragă după dujmani și s-a targetat direct în degetul mare de la picior, în direct și chiar și live. Și-a pus în cap toți băieții cu ochelari negri. Unii din ei au început deja, încet-încet, timid și clopin-clopinant, să își exprime public indignarea. C-o fi, c-o păți, că nu se face, că se încalcă legea, că ne dai în gît, șefule, nu fă prostii de-astea, că ne bagi în lipituri. Mă rog: patimi mari, dureri tăcute, procente în primejdie. 

Vă mai aduceți aminte ieșirile sale de la europarlamentare, cînd nemaiavînd stare să tacă din gură, a ieșit și mai rău le-a făcut la pufoși, de au luat un scor cu două cifre, inclusiv zecimala? E pe cale să se întîmple din nou o asemenea baraboață. Iese la 18:30? Harșt încă o feliuță de procent. Mai iese încă o dată? Mai harșt încă o dată o feliuță de procent. 

Ostap Bendere, unde ești tu, mare maestru al combinațiilor, să-ți pui cu grație mîinile în cap și să exclami optimist: ședința continuă, tovarăși?", a scris Mirel Palada pe rețeaua de socializare.

Citește și: Analiza lui Palada: De Ce s-a năpustit Băsescu asupra lui Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel