Pădurar, prins la furat lemne... din propria pădure

Un pădurar a fost reţinut după ce a fost prins, miercuri, de poliţiştii din Vălenii de Munte în timp ce transporta lemne fără acte de provenienţă, care ar fi fost furate din pădurea aflată în propria sa gestiune. 

Poliţiştii au depistat un bărbat care transporta cu o autoutilitară lemne pentru care nu a putut prezenta documente de provenienţă. 

"În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul este angajat al unei instituţii cu atribuţii în domeniul silvic. În timpul activităţilor efectuate în teren, bărbatul ar fi încercat să fugă de la faţa locului, însă nu a reuşit, acesta fiind oprit de poliţişti", arată sursa citată. 

În urma verificărilor, au rezultat indicii că, în noaptea de 18 spre 19 septembrie, bărbatul ar fi sustras dintr-un fond forestier aflat în gestiunea sa, 1,280 mc de lemne de diverse esenţe. 

Pădurarul a fost reţinut pentru delapidare, urmând ca joi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte pentru luarea unei măsuri preventive. 

Totodată, autoutilitara a fost indisponibilizată până la finalizarea cercetărilor, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel