Paștele Catolic, motivul pentru care deputații nu au vot electronic

Deputaţii nu au putut folosi nici în această săptămână sistemul de vot electronic, deși Biroul permanent al Camerei Deputaţilor anunțase că între 1 şi 6 aprilie acest sistem de vot se va relua, întrucât firma care trebuia să modifice softul nu a lucrat de Paştele Catolic. 

În şedinţa Biroului permanent de luni s-a pus în discuţie acest subiect, iar liberalul Ludovic Orban a cerut secretarului general să îl informeze când se reia sistemul de vot cu cartele, pentru că termenul stabilit a fost depăşit, potrivit Agerpres.

"Din păcate, firma producătoare ne-a transmis un răspuns - ceva de genul că, având în vedere Paştele catolic, nu au putut lucra - şi probabil în această săptămână vor trimite propunerile pentru modificarea sistemului", a spus secretarul general adjunct, Ionuţ Dumitrică, potrivit stenogramei şedinţei Biroului permanent de luni.

Secretarul Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu a anunţat în urmă cu două săptămâni că noul soft pentru votul electronic din plen va fi gata pe 30 martie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel