OZN la Brașov? Imaginile ciudate surprinse (VIDEO)

Imagine cu rol  ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Willbot Studios)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Willbot Studios)

Oamenii pot să jure că au văzut un OZN în Brașov. Iată imaginile inedie surprinse pe cer.

Mai mulți brașoveni au observat, în ultimele două nopți, "o sferă" luminoasă pe cer, care se deplasa cu mișcări neregulate, scrie newsbv.ro. Imaginile au fost filmate în această dimineață, de un locuitor din Hălchiu. Oamenii se întreabă ce ar putea fi. Balon meteorologic sau o dronă? Sau poate chiar un OZN care survolează zona?

Iată ce a fost surprins pe cer:

Mărturiile unui pilot de elicopter despre întâlnirea cu un OZN

Piloții bazei aeriene Boboc, din Buzău, au avut parte de zborul vieții lor, când, în 1992, au întâlnit un obiect zburător neindentificat, sub forma unei sfere roșii. 

Departamentul american al Apărării a difuzat oficial luni trei înregistrări video realizate de piloţi ai Marinei Militare a Statelor Unite în care ar apărea OZN-uri întâlnite în timpul unor zboruri, transmite Agerpres, citând AFP. Unul din materialele video, alb-negru, este din noiembrie 2004, iar alte două din ianuarie 2015. Ele erau deja cunoscute, în special după ce au fost publicate de New York Times.

Pentagonul a explicat într-un comunicat că a decis să distribuie oficial înregistrările pentru a înlătura orice îndoială privind autenticitatea imaginilor sau existenţa altor înregistrări şi a precizat că "fenomenele aeriene observate în materialele video sunt caracterizate în continuare ca 'neidentificate'".

Dar cazurile nu se rezumă la spațiul aerian al Statelor Unite ale Americii. Și în Buzău, aviatorii de la unitatea de aviație Boboc, au avut loc apariții misterioase. În timp ce efectuau un zbor de antrenament cu elicopterele IAR-316, piloților le-a ieșit în cale o sferă roșie. Dimensiunile acesteia erau duble față de lungimea elicei elicopterului, având o viteză de deplasare uimitoare. Un pilot, Marcel Smoleanu, spunea că viteză sferei era enorm mai mare față de cea a rachetelor lansate de elicoptere. 

„Era ora 23. Fiecare era cu gândurile lui, mai ales că prinsesem și o muzică liniștitoare la radio. Zburam la o sută de metri de sol și vedeam Urziceniul, luminat. La un moment dat, brusc, în partea stângă s-a aprins o sferă mare, roșiatică, incandescentă”, își amintește Marcel Smoleanu, pilotul primului elicopter ce zbura pe ruta Buzău - Urziceni, scrie Știri de Buzău

Citește mai departe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel