Șova le cere oamenilor un singur lucru

dan sova
dan sova

Dan Șova a fost joi la Alba-Iulia unde a spus că în 10 mai va da, la Turda, ordinul de începere a lucrărilor pe autostrada Sebeş-Turda.

Ministrul le-a cerut oamenilor un singur lucru: să recunoască faptul că Victor Ponta a susținut trei proiecte: finalizarea autostrăzii Orăștie - Sibiu, investiția Daimler de la Sebeș și autostrada Sebeș - Turda.

VEZI ȘI: Dovada lui Șova că Băsescu ar controla Justiția

"Vreau să știți că, pentru județul Alba, Guvernul a susținut trei obiective: finalizarea autostrăzii Orăștie - Sibiu, investiția Daimler de la Sebeș și autostrada Sebeș - Turda. Singurul lucru pe care vi-l cer este să spuneți că aceste 3 proiecte au fost gândite și nășite de Victor Ponta personal. Acesta este adevărul, că place sau nu.

Pe 10 mai voi veni la Turda să dau ordinul de începere a lucrărilor la autostradă.

La alegerile europarlamentare, trebuie să convingem oamenii să vină la vot. Partidul european câștigător, chiar cu un parlamentar în plus, dă Președintele Comisiei Europene. Să-l ajutăm pe domnul Schulz și să impunem linia directoare a politicii europene!Victor Ponta a spus că, dacă i se va cere să candideze la prezidențiale, va candida. Eu îl anunț că îi vom cere.

Trebuie să arătăm la europarlamentare care este forța noastră. Spuneți alegătorilor că social-democrația înseamna iubire pentru oameni! Restul e poveste.", a susținut Dan Șova la o întâlnire electorală la Alba - Iulia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel