OUG Toader. Ingrid Mocanu: Vai de capul vostru!

Ingrid Mocanu
Ingrid Mocanu

Avocata Ingrid Mocanu a avut un mesaj după ce Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a trimis către CSM proiectul de ordonanţă ce modifică legile justiţiei, document ce va fi discutat, luni, în şedinţa de Guvern.

”Acum am vazut și OUG - ul lui Tudorel. Așa cum v-am spus și cum intuiam, va face harcea-parcea statutul trecut cu greu de Parlament și de CCR și va dispărea complet răspunderea magistraților. Iar Kovesi poate rămâne la Parchetul General, la Lăzărică, căci noile texte nu îi mai permit. E veselie și petrecere mare la Sistem. Practic, nu va exista NICIO răspundere, căci toate vor trebui să treacă pe la Inspecție și CSM și doar ei vor stabili cine și cum răspunde. Până acum, pe vechea lege, au stabilit că trebuie să răspundă NIMENI.

Deci pe coduri nu a dat OUG Tudorică, dar pe dărâmarea legilor justiției se poate. Nicio propoziție în preambul de ce e nevoie să distrugi răspunderea prin OUG după ce abia a trecut în această formă de Parlament.

S-au învârtit doi ani în jurul cozii ca să nu facă absolut nicio modificare marii guvernanți ai noștri. Vai de capul vostru!”, a scris Ingrid Mocanu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel