Oţelul Galaţi a promovat în Liga II. Mii de fani, lăsaţi cu buza umflată de FRF - meciul nu a putut fi urmărit decât de pe stadion (Foto)

Oţelul Galaţi a învins Dante Botoşani cu scorul de 3-0 pe teren propriu şi a promovat în Liga II. Campioană a României în 2011, Oţelul Galaţi va juca din nou contra unor echipe de tradiţie din sezonul viitor. 

În tribunele arenei din Galaţi, 13.000 de oameni au cântat şi au scandat pentru a-şi împinge echipa de la spate. O atmosferă precum cea de la meciul care a stabilit campioana în 2011, contra celor de la Poli Timişoara. George Cîrjan, Alin Nica şi Denis Cireş au marcat golurile care au dat startul fiestei la Galaţi. 

Mii de suporteri ai celor de la Oţelul Galaţi, însă, au rămas cu buza umflată. Cine nu a prins loc pe stadion sau nu se afla în oraş, s-a bazat pe FRF Tv pentru a viziona meciul. Doar că... au luat ţeapă. 

"FRF Tv a transmis meciul în exclusivitate, dar, ca şi în meciul tur, nimeni nu l-a putut vedea, din cauza blocării site-ului lor subdimensionat și de tot râsul, cum de altfel e și naționala pe care o păstoresc alde Burleanu. Aplicaţia FRF Tv a spus continuu că datele de logare sunt greşite. Am schimbat parola, dar mereu acelaşi răspuns: ceva nu a mers bine. Am creat trei conturi separate, fără niciun rezultat. După eșecul din meciul tur, trebuiau luate măsuri... sau lăsate cluburile să transmită.

Nu înțeleg cui a folosit că mii de suporteri Oțelari n-au putut vedea meciul!", ne-a explicat un suporter al gălăţenilor stabilit în Franţa, care a vrut să rămână anonim. 

Dar cazul său nu este singular. Pe facebook au apărut în timpul meciului, dar şi după, mesaje de protest la adresa celor de la FRF, din cauza slabei calităţi a transmisiei video. Asta pentru cei care au reuşit, totuşi, să intre pe transmisia video. FOTO MAI JOS ŞI ÎN GALERIA FOTO

Sursa: Facebook Gabriel Florea

Delia a lansat maneaua rock a verii. Fanii, șocați de piesa "OTZL GLTZ": Iar cresc chiriile în Galați după piesa asta!

Delia a lansat o nouă melodie care promite să devină un adevărat hit, cel puțin asta spun deja fanii artistei, care au rămas surprinși de piesa lansată astăzi. 

Artista a dat-o pe fotbal și a lansat noul imn al unei campioane din Liga 1, care cel mai probabil va răsuna în această vară la toate petrecerile.

În perioada 2009 – 2012, Dorinel Munteanu a scris istorie la Oțelul Galați și a reușit să cucerească campionatul în 2011. Sub comanda lui Dorinel Munteanu, Oțelul Galați a cucerit  Supercupa României și a jucat în grupele Champion League.

În 2011, la câștigarea campionatului, Cristina Vasopol și Sendy Bordei au dedicat echipei din Galați o manea specială care s-a transformat rapid într-ul adevărat imn. După mai bine de un deceniu de la acel moment, Delia a refăcut piesa și a transformat-o în una rock.

Noul imn al echipei se numește de astăzi "OTZL GLTZ", iar Delia i-a oferit o interpretare în stilul caracteristic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel