Cîțu, deranjat de reacția lui Orban. Președintele PNL: „Diana Șoșoacă e un personaj sinistru care nu înțelege unde se află“

Sursă foto: Facebook
Sursă foto: Facebook

Ludovic Orban a vorbit despre momentul din timpul moțiunii de cezură care l-a deranjat cel mai mult pe premierul Florin Cîțu.

Ludovic Orban, președintele Partidului Național Liberal, a fost întrebat de jurnaliști despre poziția sa referitoare la comportamentul senatoarei independente Diana Șoșoacă din timpul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. Premierul României s-a arătat deranjat de faptul „că nu a existat nicio reacție din partea președintelui Orban“ (citește AICI).

Refuz să comentez declarațiile colegului meu Florin Cîțu. Știți ce s-a întâmplat acolo, am apelat la chestori și știți ce a pățit un chestor. Aștept sesizări din partea celor care au fost agresați de... nici nu pot să-i spun această doamnă senator, acest personaj sinistru care nu înțelege unde se află. În măsura în care vor exista sesizări în acest sens, Parlamentul va lua decizii. Modificăm regulamentul dacă este necesar pentru a putea să nu mai permitem astfel de comportamente care contravin total bunului simț, civilizației și, mai ales, la ceea ce reprezintă Parlamentul României“, a precizat președintele Camerei Deputaților.

Și Cîțu l-a supărat pe Orban

Premierul Florin Cîțu nu este primul supărat. Mai întâi, el l-a supărat pe președintele PNL și al Camerei Deputaților, Ludovic Orban, după ce a afirmat că s-au tranșat alegerile pentru conducerea PNL. 

”A tranşat. Verbul 'a tranşa' înseamnă 'a separa', 'a împărţi' (n.r. - aluzie la termenul folosit de premierul Florin Cîţu). Mi se par total nepotrivite. Ca premier care este în faţa unei moţiuni de cenzură trebuia să se concentreze pe prezentarea rezultatelor pozitive ale guvernării, de asemenea, să combată orice argument şi mai ales orice minciună care a fost cuprinsă în moţiunea de cenzură. Nu era locul potrivit pentru a vorbi de Congresul PNL şi lucrul ăsta îl ştie toată lumea, nu trebuie să-l spun eu” a spus Ludovic Orban. 

Lupta de putere din PNL, dusă în Parlament de Cîțu. Orban îi dă replica după ce a spus că ”a tranșat alegerile din PNL”

Ludovic Orban, preşedintele PNL, a catalogat ca "nepotrivite" declaraţiile premierului Florin Cîţu de la moţiunea de cenzură, când a afirmat că a "tranşat alegerile din PNL". 

"A tranşat. Verbul 'a tranşa' înseamnă 'a separa', 'a împărţi' (n.r. - aluzie la termenul folosit de premierul Florin Cîţu). Mi se par total nepotrivite. Ca premier care este în faţa unei moţiuni de cenzură trebuia să se concentreze pe prezentarea rezultatelor pozitive ale guvernării, de asemenea, să combată orice argument şi mai ales orice minciună care a fost cuprinsă în moţiunea de cenzură. Nu era locul potrivit pentru a vorbi de Congresul PNL şi lucrul ăsta îl ştie toată lumea, nu trebuie să-l spun eu", a precizat Orban, întrebat pe această temă.

Marţi, în plenul Parlamentului, la dezbaterea moţiunii de cenzură, premierul Florin Cîţu a declarat că social-democraţii îl consideră "cel mai mare inamic al lor", dar le-a transmis că nu vor scăpa de el deoarece "a tranşat" alegerile din interiorul PNL (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel