Cîțu ”deranjat și întristat” de Orban, astăzi, în Parlament. Premierul a spus, în direct, momentul care l-a supărat

foto gov.ro/ Florin Cîțu, supărat pe Ludovic Orban
foto gov.ro/ Florin Cîțu, supărat pe Ludovic Orban

Florin Cîțu a mărturisit că și el este supărat pe Ludovic Orban. 

”După 25 septembrie va fi și mai rău pentru dvs. Am tranșat alegerile din PNL. Nu scăpați.” le-a transmis Florin Cîțu celor de la PSD, în Parlament, înainte de votul pe moțiunea de cenzură, care a picat cu 201 voturi. 

”Eu am vorbit acolo cu PSD-ul și le-am spus foarte clar că nu există nicio șansă să intervină în PNL. Acele scenarii cu ”ne dăm jos Guvernul” nu există! Rămân inamicul public numărul 1 al PSD în continuare.” a spus premierul Florin Cîțu, la Digi24. 

Orban l-a întristat pe Cîțu

După ce i s-a spus că l-a supărat pe Ludovic Orban, Florin Cîțu a afirmat: ”Nu-mi dau seama, nu văd de ce...” Premierul a continuat prin a sublinia un aspect care l-a deranjat pe el la Ludovic Orban astăzi, în Parlament: ”Vă spun altceva. În Parlamentul României, am văzut altceva care m-a deranjat și m-a întristat: am văzut cum un senator independent a cerut 2 minute ca să-l scape pe președintele Orban de Cîțu. Ce m-a deranjat și m-a întristat a fost că nu a existat nicio reacție din partea președintelui Orban”. 

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost cea care i-a cerut 2-3 minute lui Ludovic Orban pentru a-l ajuta să scape de premierul Florin Cîțu. Deși nu a oprit-o în acel moment, fiind începutul declarației acesteia, Ludovic Orban i-a oprit ulterior microfonul Dianei Șoșoacă și a cerut de mai multe ori să se facă ordine în sală, în timp ce aceasta se plimba cu un sac negru de morți în Parlament, în fața lui Florin Cîțu. 

Vezi și: VIDEO Sergiu Vlad, agresat de Șoșoacă în Parlament. Scandal în DIRECT: De asta sunteți la al treilea divorț! / O să rămâneți gravid!

Și Cîțu l-a supărat pe Orban

Premierul Florin Cîțu nu este primul supărat. Mai întâi, el l-a supărat pe președintele PNL și al Camerei Deputaților, Ludovic Orban, după ce a afirmat că s-au tranșat alegerile pentru conducerea PNL. 

”A tranşat. Verbul 'a tranşa' înseamnă 'a separa', 'a împărţi' (n.r. - aluzie la termenul folosit de premierul Florin Cîţu). Mi se par total nepotrivite. Ca premier care este în faţa unei moţiuni de cenzură trebuia să se concentreze pe prezentarea rezultatelor pozitive ale guvernării, de asemenea, să combată orice argument şi mai ales orice minciună care a fost cuprinsă în moţiunea de cenzură. Nu era locul potrivit pentru a vorbi de Congresul PNL şi lucrul ăsta îl ştie toată lumea, nu trebuie să-l spun eu” a spus Ludovic Orban. 

Vezi mai mult aici: Lupta de putere din PNL, dusă în Parlament de Cîțu. Orban îi dă replica după ce a spus că ”a tranșat alegerile din PNL”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel