Orban, lui Prelipceanu: Aveți un refren favorit, eu vă spun că voi câștiga!

foto captură Digi24
foto captură Digi24

Ludovic Orban declară că e convins că va câștiga șefia PNL, la Congresul din 25 septembrie. 

”Nu mă conduceți pe panta asta, nu discut această perspectivă, pentru că eu voi câștiga Congresul” a spus Ludovic Orban, la Digi24. Ulterior, în emisiune, Cosmin Prelipceanu a insistat: ”În varianta în care ați pierde Congresul, ați dori să deveniți prim-ministru?”. Președintele PNL i-a răspuns: ”Dvs. tot vreți să mă conduceți în scenariul în care vreți să iau în calcul scenariul legat de pierderea Congresului și vă voi răspunde întotdeauna că eu voi câștiga acest Congres”. ”Și dacă-l pierdeți?” l-a întrebat, din nou, realizatorul TV. ”Nu există, la cum e starea de spirit în partid” i-a spus Ludovic Orban.

”Dacă în urmă cu două luni, se putea accepta că avem de ales între două variante, una mai bună - Ludovic Orban, alta mai puțin bună - Florin Cîțu, astăzi oamenii înțeleg, nu mai există decât o singură variantă bună, cealaltă fiind proastă” a continuat președintele PNL. 

”Dacă pierdeți... dacă pierdeți” a încercat mai târziu, în emisiune, să întrebe Cosmin Prelipceanu. ”Aveți un refren favorit, eu vă spun că voi câștiga” a răspuns Ludovic Orban. 

Vezi și: Cioloş şi Prelipceanu, discuţie aprinsă în direct, pe moţiunea de cenzură: Încercaţi cu orice preţ să ne legaţi de AUR / Cine încearcă? V-aţi legat singuri...

Iohannis, atenționat că excede Constituția

Ludovic Orban a susținut că ”președintele României nu poate, constituțional și moral, să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul, în pozițiile publice pe care le ia ca președinte al României. Asta chiar excede Constituția și poate să creeze o problemă în PNL. Dacă este ales un candidat sprijinit de președinte, toată lumea o să spună că președintele României a impus președintele PNL, dacă nu va fi ales un președinte susținut de președintele României, se poate crea percepția că a apărut o fractură între președintele PNL și președintele României. Dacă ar manifesta parti-pris, pe lângă faptul că ar fi în afara prevederilor constituționale, ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și-n opinia publică”. 

Vezi aici mai mult

SONDAJ exploziv din PNL

Președintele PNL a dat și informații din interior: ”Sunt mai multe variante pe care le-am și testat: pe primul loc, de departe, e... vezi aici continuarea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel