EXCLUSIV  Orban, întâlnire cu ”decizii” de tot râsul! Vâlcu: Se vor umple spitalele ca după sărbătorile de Paști!

S-au spus lucruri controversate la întâlnirea premierului Ludovic Orban cu reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României.

La un moment dat, prezentând măsurile de relansare economică, Ludovic Orban a făcut referire la o măsură pentru vârstnici.

”... tichete de masă caldă pentru persoanele de peste 75 ani care au sub un anumit venit. Asta e mai puțin în programul economic, e în programul social. Sunt tichete de masă. E o măsură de protecție specială”, a zis Ludovic Orban, moment în care, cineva din sală a spus: ”sprijin pentru HoReCa”. Când a auzit așa ceva, până și pe Ludovic Orban l-a pufnit râsul.

Persoanele în vârstă de peste 75 de ani cu pensia până în 704 lei, pensia socială, urmează să beneficieze de un tichet de masă pe suport electronic în valoare de 180 de lei pe lună.

Să faci glume și să spui că poate fi sprijinit sectorul HoReCa, drastic afectat de criza Covid-19, cu aproape 7 lei pe zi de la pensionari... este sancționabil.

Jurnalistul Val Vâlcu a făcut și un comentariu ironic despre acest subiect: ”Vă dați seama cât de mult vor mânca pensionarii de 7 lei pe zi?! Mi-e frică să nu aibă probleme cu colesterolul, cu tensiunea... Păi la cât poți mânca de 7 lei, o masă caldă pe zi, mi-e să nu ajungem ca după sărbătorile de Paști când spitalele nu mai fac față și se umplu de oameni cu probleme digestive... În fiecare zi vor veni vârstnicii la spital cu dureri de stomac după ce vor mânca mese copioase în valoare de... 7 lei, bani dați de Guvern”. Iar sectorul HoReCa... efectiv va dudui, desigur, datorită faptului că pensionarii vor consuma, ca la Nuba... de 7 lei, sumă cu care Executivul s-a gândit să-i ajute.

Iată momentul:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel