Urmărește emisiunea live


Orban, despre o fotografie cu casca preşedintelui la conferinţa de presă: Fake news, nici vorbă de existenţa unei căşti

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, că este vorba despre un fake news în privinţa fotografiei cu preşedintele Klaus Iohannis cu o cască în ureche la conferinţa de presă.

  'Nici vorbă de existenţa unei căşti', a spus Orban într-o emisiune la Digi24.

Premierul spune că această abordare este caracteristică stilului de comunicare al PSD. 'Îmi pare rău că se continuă mizeriile. Am văzut fotografia aia cu casca preşedintelui în faţa jurnaliştilor. A stat după aia de vorbă cu jurnaliştii. Oricine putea să vadă că nici vorbă de existenţa unei căşti. Dar astea sunt fake news-uri, ăsta e stilul în care comunică PSD (...). Modul în care face preşedintele campanie este un mod deschis, apropiat de oameni, gata să răspundă la orice întrebare care i se pune. Sunt convins că românii vor aprecia lucrul acesta', a declarat Ludovic Orban.

Întrebat care este strategia de campanie în cazul în care vor mai apărea astfel de informaţii, Orban a spus că aceasta va fi de demontare a tuturor 'minciunilor'. 'Să spunem adevărul şi să demontăm toate minciunile şi toate porcăriile pe care le lansează PSD-ul', a precizat preşedintele PNL.

Dezbatere deschisă oricărui cetățean

Despre dezbaterea anunţată de preşedintele Klaus Iohannis, Orban a spus că aceasta va putea fi urmărită de orice cetăţean. 'Nu cred că o dezbatere la care participă foarte mulţi jurnalişti, analişti politici, în care, evident, vor fi invitaţi să pună orice fel de întrebări, o dezbatere în care e deschis accesul oricărui cetăţean prin intermediul mass media este o dezbatere între noi. Şi asta e o minciună gogonată. Acea dezbatere va putea fi urmărită de orice cetăţean, fie pe televiziuni, fie pe online, fie prin ştirile care vor fi făcute', a mai precizat Ludovic Orban.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că marţea viitoare va participa la o dezbatere la care vor fi invitaţi politologi, formatori de opinie şi jurnalişti. 'Înţeleg perfect nevoia, dorinţa de a avea o dezbatere reală, aşezată, cu candidaţii din turul doi. Cum nu accept însă această dezbatere cu doamna Dăncilă de la PSD, voi organiza eu, împreună cu echipa mea, o dezbatere aşezată săptămâna viitoare, marţi seara, la care vor fi invitaţi să dezbată, împreună cu mine, mandatul pe care l-am încheiat, planul pentru mandatul pe care sper că îl obţin în continuare, politologi, formatori de opinie, jurnalişti. Va fi o discuţie deschisă, aşezată, care cu siguranţă va fi pe placul românilor', a spus Iohannis miercuri, într-o conferinţă de presă organizată la sediul PNL, conform AGERPRES.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel