Oraș important din România, "vândut" de dansatori - Video

O arădeancă îndrăgostită de Constanța a gândit un proiect inedit pentru promovarea acestui oraș și a litoralului românesc, pe care l-a dus la capăt cu ajutorul unui grup de balerini și dansatori profesioniști.

'Constanța. A Dancing City' este proiectul artistic, gândit de Carmen Lidia Vidu, care promovează orașul de la malul mării și litoralul într-un mod original. Arădeanca a fost cea care a reușit să surprindă prin dans, emoție și trăire, imagini ale Constanței așa cum nu au fost văzute vreodată.

"Am o relație specială cu Constanța. Venind de la Arad, făceam 15 ore până la mare, motiv pentru care e un oraș plin de senzualitate, de fantezie, de tinerețe. De foate multe ori avem multe probleme și uităm să ne bucure locul minunat în care trăim", a declarat regizorul Carmen Lidia Vidu, citează reporterntv.ro.

"Constănțenii trebuie să descopere niște locuri pe lângă care trec poate de multe ori indiferenți și nu realizează cât de frumoase sunt și cum arată în realitate. Văzute cu un artist, cu o balerină, cu un dansator, cu un acrobat, altfel le percep", a precizat Doina Voivozeanu, managerul Centrului Cultural Județean 'Theodor Burada'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel