Țopescu, la Terapie Intensivă. Radu Tudor: Stau amândoi în salon

Cristian Ţopescu este internat pe secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Elias, unde va mai rămâne o perioadă, acesta fiind conştient.

În același salon se află și regizorul Lucian Pintilie care luptă pentru viața lui.

Jurnalistul Radu Tudor a făcut această dezvăluire.

Mesajul Cristinei Țopescu

Amintim că duminică seara Cristina Ţopescu a scris, pe Facebook, un mesaj de susţinere pentru tatăl său.

"Tatal meu luptă, este un luptător. Toata viaţa am auzit de la el, de câte ori aveam vreo desnădejde: viaţa e o luptă, deci te luptă ! Şi acum vreo lună de zile îmi spunea el mie: nu te lăsa, nu abandona! Asta îi spun şi eu acum, când mă înţelege, dar nu-mi poate răspunde: ticu, luptă, nu te lăsa, te iubesc mult !", a scris Cristina Ţopescu.

VEZI ȘI: Provocare pentru Cristina Țopescu: interviu cu tatăl ei. Culisele unei vieți de legendă

"Mă rog să mai aibă puterea să lupte şi vă mulţumesc din suflet celor care sunteţi alături de noi, familia lui, de el, omul care a fost trup şi suflet pentru ţara asta întotdeauna. Atât de mult, încât acum poate şi asta îl costă. Dar dacă ar putea da timpul înapoi, sunt sigură că ar face la fel, şi-ar da sufletul pentru profesia lui, pentru ţara lui, pe care n-a vrut niciodată s-o părăsească. Şi-a pus tot sufletul în ce-a făcut, acum sufletul lui e puţin obosit, dar iubirea noastră şi poate şi a multora dintre voi îl vor ajuta să se ridice din nou. Medicii îi resuscitează trupul şi le sunt recunoscătoare, noi, doar prin gânduri bune, am putea să-i resuscităm sufletul. Sper încă într-o minune, dragii mei, înca mai sper !", a mai notat fiica jurnalistului.

Lucian Pintilie, stare gravă

Lucian Pintilie se află internat, de duminică seară, pe secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Elias din Capitală. Regizorul se află în stare gravă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel