OPC schimbă foaia: "Controalele erau prea cu milă"

Șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Constanța, Horia Constantinescu crede că în perioadele anterioare controalele la unitățile de alimentație de pe litoral au fost făcute "cam cu milă".

Referitor la controalele din acest sezon estival, Constantinescu a spus că se fac cu verticalitate și fermitate, iar faptul că până acum a fost liniște nu înseamnă că a fost și bine, susținând că dacă activitatea instituției nu este considerată a fi bună, el își manifestă disponibilitatea de a pleca de la șefia CJPC dacă i se cere.

În urma raportului de activitate, dacă dânsul (premierul Mihai Tudose — n.r.), care este superiorul nostru ca funcționar public, consideră că are de luat o măsură, dânsul are dreptul să o facă, iar eu mă voi supune acesteia, asta am spus totdeauna. Este libertatea dânsului să hotărască ce și cum face cu mine ca funcționar public. Doi la mână, nu există niciun război, facem parte din aceeași structură, eu sunt un angajat al Guvernului în teritoriu. Nu are cum să existe un război între mine și premier. (...) 
Mă pun la dispoziția premierului. Demisia în alb înseamnă că-mi manifest disponibilitatea de a pleca în secunda unu dacă mi se cere. În sensul ca să nu mai trecem prin toate furcile caudine ale demiterii unui funcționar public, a afirmat Horia Constantinescu.

El a mai spus că crede, cu privire la controale, că, până în prezent, s-au făcut cam cu milă și acum trebuie aplicat spiritul și litera legii.

Unde găsim derapaje majore, exact cum a spus și domnul premier, trebuie să fim intransigenți. Unde oamenii pot fi consiliați și ajutați trebuie ajutați, a afirmat Constantinescu, precizând că singurii care trebuie să aibă de câștigat sunt consumatorii și litoralul românesc, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel