EXCLUSIV  Onea și Negulescu, arestare. CSM, decizie fără precedent!

D.C. / 14 ian 2019 / 20:05 Salveaza PDF Comentarii
Adina Florea
Adina Florea

CSM a decis în ceea ce privește cererea depusă de Adina Florea de arestare a procurorilor Lucian Onea și Mircea Negulescu. 

Secția pentru procurori a CSM a respins cererea de arestare a celor doi: Lucian Onea și Mircea Negulescu! 

Este o decizie fără precedent! CSM face scut pentru cei doi procurori. Acest lucru se întâmplă în condițiile în care aleșii sunt aspru criticați pentru că beneficiază de imunitate și fac scut pentru colegii lor din Parlament în fața solicitărilor procurorilor. 

Adina Florea, procuror-adjunct al Secției pentru Investigarea Magistraților, a cerut astăzi, la CSM, arestarea celor doi: Mircea Negulescu și Lucian Onea. 

Mircea Negulescu este acuzat de ”constituirea unui grup infracțional organizat, folosirea abuzivă a funcției în scop sexual, complicitate la represiune nedreaptă, inducerea în eroare a organelor judiciare, compromiterea intereselor justiției, trafic de influență, fals intelectual, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată”. 

Lucian Onea e acuzat de ”săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, represiune nedreaptă, cercetare abuzivă, inducerea în eroare a organelor judiciare, fals intelectual, uz de fals, divulgarea informațiilor secrete de stat, abuz în serviciu, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată”. 

În cazul Alinei Bica, procurorii din CSM au dat aviz favorabil pentru arestarea Alinei Bica la domiciliu. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28