Remus Truică, sub control judiciar și cu sechestru pe avere - UPDATE

Remus Truică a fost pus sub control judiciar de procurorii DIICOT, în dosarul creditelor ilegale luate de la BRD, potrivit Agerpres. Omul de afaceri este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, înșelăciune, instigare la înșelăciune, instigare la abuz în serviciu și spălare de bani.

----------------------

Știrea inițială: Omul de afaceri Remus Truică, fostul șef de cabinet al lui Adrian Năstase, s-a prezentat marți dimineața la sediul DIICOT, pentru a fi audiat în dosarul creditelor ilegale luate de la BRD.

Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, Remus Truică este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, înșelăciune, instigare la înșelăciune, instigare la abuz în serviciu și spălare de bani.

Prejudiciul reținut în cazul lui se ridică la 35 milioane euro, conform procurorilor.

Din primele cercetări, rezultă că Remus Truică ar fi luat în anul 2008 un credit de la BRD, pentru care ar fi garantat cu terenuri supraevaluate, însă nu a mai returnat banii.

De asemenea, el ar mai fi ajutat și alte persoane să ia credite în același mod de la BRD, inclusiv pe șoferul său și soția acestuia, judecătoare în Capitală.

Vezi și: Adrian Sârbu și Sorin Roșca Stănescu, puși sub acuzare în dosarul BRD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel