Omrani pune presiune pe colegii săi, cerându-le sa câștige cu Rennes

CFR Cluj, antrenament inaintea meciului cu Rennes. foto: @cfr1907 - FB
CFR Cluj, antrenament inaintea meciului cu Rennes. foto: @cfr1907 - FB

Billel Omrani nu-i pasă de conaționalii săi francezi și vrea victoria în meciul cu Rennes.

Billel Omrani, atacantul CFR Cluj, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă organizată înaintea meciului cu Rennes din Grupa E a Europa League, că vrea să câştige şi să le arate conaţionalilor săi că România are un campionat foarte bun.

"Fiind francez, eu am o dorinţă şi mai mare de a câştiga. Vreau să le arăt francezilor că acest campionat al României este unul foarte bun. Este posibilă o nouă victorie mâine seară. Rennes este o echipă foarte bună, dar şi noi suntem în formă şi vom face tot posibilul să câştigăm din nou. Ei sunt obligaţi să câştige ca să se menţină în competiţie. Vor veni cu un spirit de învingător, iar noi trebuie să fim atenţi şi să facem totul pentru a câştiga. Noi nu avem de ales. Avem nevoie de cele trei puncte, iar apoi vom vedea cum stăm cu procentele în ceea ce priveşte calificarea. Trebuie să fim atenţi în continuare şi să facem un joc bun şi cu Celtic", a afirmat Omrani.

"Suporterilor le transmit să vină în număr cât mai mare ca să ne susţină. E foarte important pentru noi, dar şi pentru club. Am auzit că vor veni mulţi fani de la Rennes, deci e rândul nostru să demonstrăm că avem suporteri", a adăugat Billel Omrani.

Echipa de fotbal CFR Cluj întâlneşte, joi, de la ora 19:55, pe teren propriu, formaţia franceză Rennes, într-o partidă contând pentru etapa a 4-a a Grupa E a Europa League.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel