Om de afaceri, găsit MORT într-o cameră de hotel din Brașov

Om de afaceri, găsit MORT într-o cameră de hotel din Brașov
Om de afaceri, găsit MORT într-o cameră de hotel din Brașov

Un om de afaceri a fost găsit mort, în camera lui de hotel din Brașov.

Constantin Mărgărit, mâna dreaptă a lui Marian Iancu, fost patron al Politehnicii Timişoara, a fost găsit mort, într-o cameră de hotel din Braşov, transmite Realitatea Plus. Omul de afaceri ar fi plecat spre munte în cursul zilei de joi. Constantin Mărgărit are un hotel la Sinaia. Deocamdată nu există informații despre cauza morții sale.

Constantin Mărgărit și Marian Iancu au fost asociaţi în diferite afaceri şi găsiţi vinovaţi pentru evaziune fiscală în dosarul Rafo. Trimişi în judecată în 2006, Alexandru Marian Iancu, Constantin Mărgărit, Octavian Iancu, Gheorghiţă Iancu, Marius Turică, Silviu Neacşu, Akaroglu Cuneyt, Elenkalan Hayrettin şi Basaran Kadri Mazhar au fost judecaţi pentru evaziune fiscală, asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni şi spălare de bani. 

Marian Iancu a primit 12 ani de închisoare, iar fratele său, Octavian, şi Constantin Mărgărit au primit câte 10 ani de închisoare în 2014. În acel moment, instanţa a decis şi confiscarea prejudiciului adus statului, adică confiscarea a 35 de milioane de euro. Constantin Mărgărit a ieșit din închisoare în aprilie 2019, fiind eliberat condiționat. El a stat închis 4 ani și 6 luni în penitenciarul Tulcea.

VEZI ȘI: Marian Iancu, condamnat la 12 ani de închisoare în dosarul RAFO

 

Om de afaceri, ucis cu o bombă amplasată în mașină 

Un alt om de afaceri a fost găsit mort în data de 29 mai. Este vorba despre afaceristului arădean Ioan Crișan, ucis cu o bombă amplasată în mașină și activată de la distanță. Ioan Crișan avea 66 de ani. El era patronul unei firme piscicole, numărându-se printre singurii deținători ai unei crescătorii de somn african din Europa de Est.

Mașina sa a explodat sâmbătă dimineață. Se pare că sub scaunul șoferului fusese pusă o bombă ce a fost activată de la distanță. Conform unor zvonuri, se pare că el ar fi dat un pont cu privire la un transport de țigări oprit în vamă, ceea ce i-ar fi adus și moartea, ca urmare a unei răzbunări. Informația vehiculată nu este însă confirmată de nicio sursă, fiind deocamdată doar un zvon. 

VEZI ȘI: Care sunt cauzele morții omului de afaceri Ioan Crișan - surse

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel