Care sunt cauzele morții omului de afaceri Ioan Crișan - surse

Foto ilustraţie. Sursa: Pexels
Foto ilustraţie. Sursa: Pexels

Surse judiciare au anunţat care sunt cauzele morţii omului de afaceri Ioan Crişan, după explozia maşinii sale în Arad.

Surse din anchetă au declarat, luni, pentru Mediafax, că s-a finalizat necropsia cadavrului după explozia de la Arad. S-a stabilit, astfel, că este vorba cu certitudine de Ioan Crișan, ADN-ul fiind confirmat. Cauza morții a fost stabilită ca fiind explozia și inhalarea de gaz.

Între timp, procurorii au schimbat încadrarea juridică din omor în omor calificat cu premeditare. Duminică a fost finalizată cercetarea la fața locului , iar procurorul de caz a dispus mai multe expertize și constatări. În acest caz, au fost audiate mai multe persoane. Dosarul este cercetat de Parchetul General.

Sâmbătă, când Parchetul General a anunțat preluarea anchetei, erau efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

O explozie, urmată de un incendiu și soldată cu un deces a avut loc sâmbătă dimineața în parcarea unui supermarket din municipiul Arad. La volan se afla Ioan Crișan, om de afaceri arădean, patronul firmei piscicole Crimatex.

Fiica lui Ioan Crişan, prima declaraţie după ce tatăl său a fost ucis

”Sunt șocată de ce s-a întâmplat. Tata nu vorbea cu nimeni. Nu a primit niciodată mesaje de amenințare, nu era stresat, nu avea probleme cu nimeni. Într-adevăr, el a avut o pană la mașină și timp de câteva zile a avut mașina în hală. În săptămâna dinaintea accidentului, a dus mașina în service” a spus fiica lui Ioan Crișan, afaceristul ucis în Arad, pentru Antena 3. 

Conform acesteia, mașina tatălui său a fost în hala de pește mai multe zile, iar când a fost cu ea într-o vulcanizare, a avut o pană și nu a stat mai mult de 20 de minute. 

Ioan Crișan își sunase nepoțica cu o seară înainte de ziua în care a fost ucis. Soția afaceristului s-a mutat din apartamentul în care locuia alături de omul de afaceri, la fiica sa, dar, conform acesteia, nu li s-a spus, din partea anchetatorilor, acest lucru. 

În același timp, jurnalista Cătălina Porumbel a anunțat că toți suspecții din dosar sunt români.

VEZI Fiica omului de afaceri Ioan Crișan, prima declarație după ce tatăl său a fost ucis. Suspecții din dosar sunt români

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel