Fiica omului de afaceri Ioan Crișan, prima declarație după ce tatăl său a fost ucis. Suspecții din dosar sunt români

Fiica omului de afaceri Ioan Crișan a dat o primă declarație după uciderea tatălui său. 

”Sunt șocată de ce s-a întâmplat. Tata nu vorbea cu nimeni. Nu a primit niciodată mesaje de amenințare, nu era stresat, nu avea probleme cu nimeni. Într-adevăr, el a avut o pană la mașină și timp de câteva zile a avut mașina în hală. În săptămâna dinaintea accidentului, a dus mașina în service” a spus fiica lui Ioan Crișan, afaceristul ucis în Arad, pentru Antena 3. 

Conform acesteia, mașina tatălui său a fost în hala de pește mai multe zile, iar când a fost cu ea într-o vulcanizare, a avut o pană și nu a stat mai mult de 20 de minute. 

Ioan Crișan își sunase nepoțica cu o seară înainte de ziua în care a fost ucis. Soția afaceristului s-a mutat din apartamentul în care locuia alături de omul de afaceri, la fiica sa, dar, conform acesteia, nu li s-a spus, din partea anchetatorilor, acest lucru. 

În același timp, jurnalista Cătălina Porumbel a anunțat că toți suspecții din dosar sunt români. 

Ioan Crișan, ucis cu o bombă amplasată în mașină și activată de la distanță 

Omul de afaceri arădean Ioan Crișan avea 66 de ani. El era patronul unei firme piscicole, numărându-se printre singurii deținători ai unei crescătorii de somn african din Europa de Est. Mașina sa a explodat sâmbătă dimineață. Se pare că sub scaunul șoferului fusese pusă o bombă ce a fost activată de la distanță. Conform unor zvonuri, se pare că el ar fi dat un pont cu privire la un transport de țigări oprit în vamă, ceea ce i-ar fi adus și moartea, ca urmare a unei răzbunări. Informația vehiculată nu este însă confirmată de nicio sursă, fiind deocamdată doar un zvon. 

Dosarul uciderii omului de afaceri arădean, ultimele informații 

Astăzi, Parchetul General a anunțat, despre dosarul uciderii omului de afaceri arădean că ”Cercetările se efectuează sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat cu premeditare, în urma exploziei decedând o persoană de sex masculin. În cursul zilei de ieri, a fost finalizată cercetarea la fața locului.

Procurorul de caz a dispus realizarea mai multor lucrări criminalistice (expertize și constatări) din multiple specialități, raportat la natura complexă a aspectelor care sunt investigate. 

În cauză au fost audiate mai multe persoane,  în continuare fiind efectuate activități de urmărire penală în ritm continuu și susținut. 
În vederea unei bune înfăptuiri a actului de justiție și soluționării cu celeritate a cauzei,  au fost alocate importante resurse umane și logistice de către Poliția Română, care își desfășoară activitatea sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția de urmărire penală și criminalistică.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel